Busu48 TubaSbArsln 31+3 günlük 1.500 kilo .. Genetk olabilir dedi doktor kilo alamaması suyumda sınırda biraz daha azalır ve evladım yavaş kilo almaya devam ederse 4 hafta sonra doğumum var ..
DilarAsel TubaSbArsln 30+3 1470 kilo 37 cm bana çok zayıf geldi doktora da söyledim hayır gayet iyi 2 ayda 2 kilo alsa 3.5 kiloya yakın olur dedi 1 kilo bile alsa yine bir doğum için yeterli dedi
TubaSbArsln Busu48 bence güzel ya 2 ayda da 1,5 kiloya yakın alsa yine 3 ü geçer cnm sıkma canını kilo çok önemli değil sağlıklı olması yeterli bence
TubaSbArsln Busu48 cnm meyve ye muz kaşar 🧀 ceviz çerez kilo aldırır bebeğe fındık ye ve süt iç yoğurt her gün iki kase inşallah alır
Aysehatun TubaSbArsln maşallah canım senin bebişede,biz şuan 36+2 haftalık olduk o 30+5de ay kontrolumuz vardi o eski kilomuz 😇
TubaSbArsln Deletedmom434 hepimizi maşallah canm benim allah korusun bebişlerimizi rabbim sağlıklar versin
TubaSbArsln Aysehatun sizin şu an kaç peki . Çok teşekkür ederim cnm inşallah sağlıklı olur da ganisi boş