minikbezelyemmm Bugün 14. Haftadan gün almaya başladım ilk trimesterde mide yanmam ve kusmam oldu bugünlerde daha iyiyim sizin süreciniz nasıldı önerileriniz var mı bu aylar İçin 😍😊
Derya_gumus minikbezelyemmm o zaman en guzel hamile zamanin tadini cikar son trimester gelince ilk trimesterdeki mide bulantilarini ariyosun:))))
Zehrabbb Merhaba bende şuan 7 hafta+5 teyim hiç mide yanmam olmadı mide bulantısı da olmadı , sadece göğüslerim ve sırtım çok ağrıyor sizce normal mi bilemiyorum kontrolda bişey çıkmadı çok şükür 😊 karnımız ne zaman çıkmaya başlıyor siz neler yaşıyorsunuz 14. Haftada 🥲
minikbezelyemmm Zehrabbb çok normal ben de 9. Hafta da falan başlamıştı ama herkeste olmuyor siz de hiç olmayadabilir
lamisrtky Ben şuan 21+1 haftadayım, harika dönem başlıyor senin için ☺️🥰. Bol bol yürüyüş yap, keyif yap, ara sıra sırtım ağrıyor ama sadece geceleri, onun dışında hiç bir sıkıntım yok, yurtdışına bile çıktım gezmeye ☺️
minikbezelyemmm lamisrtky harika 🤩 peki bazen batmalar olmuş muydu benim batmam oluyor böyle aşağya doğru
lamisrtky minikbezelyemmm oldu o haftalarda, bazen kalkınca bi anda batıyor gibi bi ağır geliyordu, doktorum karnın büyümeye alışıyor dedi o yüzden oluyor, o da bitti artık, karnım büyüdü hem de bu haftada bi anda büyüdü ama o ağrı hissetmedim