Tazegelin12 juliet2021 bugun sabah yaptim yine silik cıktı ama digerine gore daha net görunuyo kafam Allah bullah oldu varmi yokmu ya cok zormus beklemek
Songul2610 Mrh arkadaşlar ben temmuzda erken dogumda kızımı kaybettim . Tekrar bebek istiyoruz adetlerim hep düzenlidir bu ay adet oldugmda kontrole gttim tahlillerim yapildi hersey normal cikti sadece prolaktin degerim 33 çikti biraz yüksekmis ve dostinex verdi kullandim ayrica yumurta takibine baslayacaz ddi klomen folidoce verdi kullandim Cuma günü kontrole gittim solda 19.3mm 19mm 17 mm sagda 18mm yumurtam olusmus c.tsi choriomon adinda catlatma ignesi yaptm 36saat snra iliski önerdi degerlendirdik günümüzü . Ayrica bebek olursa tutunsun diye estrofem verdi . Bugün igne vurulali 6.günüm beyaz akıntım ve bel agrım var . Bu durumda bu ay hamile kalirmiyim yada kac ay catlatma ignesi kullandiniz. Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkür ederim.
Ecehan Bende ilk iğnede hamile kaldım hatta o dönem erken gebelik testi yaptım bi çizgi silik çıktı sonra ben kan testi yaptırmaya gittim kan testinde çıkmadı ama ben hep dedim hamileyim bi yanlışlık var 10 gün sonra yaptım kan da idrarda pozitif çıktı
HilalQ juliet2021 test yapmak için daha çok erken.17 mm olunca çatlatacaktık ama 24 olmuş beklenmedik şekilde büyümüş.yine de çatlatma iğnesi verdi