Ayayka Arkadaşlar pazartesi kan aldırdım koldan iğne vücuda girdiği an bileğin yanında bir yanma hissettim sanki böyle aşağıya doğru bir elektriklenme oldu hemşireye söyledim sorun yok yanlış damar olsa böyle kan gelmez falan dedi morluk şişlik hiç birşey yok kolumda ama bir hafta olucak halen o yanma hissi olan yerde ara ara bir ağrı oluyor yanma oluyor neyden kaynaklı olabilir acaba ya araştırıyorum ama birşey çıkmıyor başına gelen varmı ?
saglikciaanne Ayayka sinir zedelenmesi kuzum geçmiş olsun aynısı üç ay önce banada oldu daha iğne ucunu soktu kadın koluma bir yanma ve elektriklenme oldu söyledim bişey yok deyip geçiştirdi sonrasında kolumun o bölgesinde sürekli elektirik çarpması hissi devam etti yanmada öyle nöroloji biriminden sinir zedelenmesj olduğunu öğrendim ne yazikki
saglikciaanne Ayayka hicbirsey. Zamanla geçti ama geçmezse sizde bir gidin muayene olun geçmeyip kalaarda oluyor ben çok uzun zaman o kolumu kullanmadım ağır falan kaldirmadim ağır kaldırınca bile yanma oluyordu kolumda . Uzun zaman o kolumdan kanda aldırmadım düzeldi hala aldirmiyorum mesela sağdan aldiriyorum
genccanne Ayayka Bir sıkıntı olmaz sinire denk gelmiştir büyük ihtimalle o yüzden sinir boyunca zarar görmüş ağrı bir süre olacaktır ama geçer ilk gün kolanyalı mendil ile bası yapılsaydı geçerdi ama şuan onun içün geç kalınmış herhangi bir ağrı kesici kas gevşetici kremle günde üç dört defa hafif masajla ıygulayın geçer ama gebe iseniz kremin gebeler için olanına dikkat edin geçmiş olsun
Balahatunn Aynisini yasadim malesef. Kolumdan damari bulamadiklari icin bilekten almaya calistilar. Elektrik carpmasi gibi oldu,refleks olarak elimi cektim. O eletriklenme hissi 10 gun devam etti bilegimi hareket ettirdikce. Sonradan gecti