Sla8995 Kızlar az önce eşimle tartışma yaşadım kısa süreli olarak 2-3 dk bi gözlerim doldu ağladım falan hamileyim de korktum bebeğe bir şey olur diye çok etkilenmiş midir 😁😁🫢🥶🥶
Momsy410 Sla8995 bu kadar hassas olmayin. iyi ruh halinizi korumaya calisin ama hic bi anne de robot degildi herkes guldu agladi uzuldu ve herkes bebegini dogurdu.
bilghrz Sla8995 bukadar da hamıleligin üstüne düşmeyin bence eskiden annelerimiz neler cekmiste bisey olmamıs bı rahat bırakın bence kendınızı
Der_0 Sla8995 bebek içerde anam anam garip anam eşliğinde ağlıyordur şu an Kızzzz hem sen niye ağlıyorsun ağlamaaaa hep gül ikinci olarak bebeğe nolcak kız tabi ki bişey olmaz
egeninincisii Sla8995 Ohooo ben sinir krizi geçirdim ilk hamileliğimde, sabaha kadar ağladım😅 çok şükür oğlum kucağımda 🫶🏼 Şimdi de 30+3 hamileyim, ara ara geliyor ağlamalarım. Hiç bir şey olmaz.
tecrubesizanneadayi12 Sla8995 yeri geliyor ağlıyorumda sinirden çıldırıyorum da ama oturupta acaba bebeğe birşey olmuş mudur diye düşündün mü dersen düşünmedim Bu benim kötü bir anne olduğumu mu gösteriyor bence hayır Sonuçta hayatta iyilik kadar kötülükte oluyor moral bozukluğuda oluyor bu kadar takılmayın bence