Aysegizemdilek Kızlar merhaba 16 haftalığım bugün doktor kontrolüm vardı beyninde küçük minik kist göründü doktor normal ama 20 haftaya kadar geçmezse sorun olabileceğini söyledi sizinde başınıza geldi mi lütfen deneyimlerinizi söylermisiniz 😢😢
Hs20 Aysegizemdilek geçmiş olsun benim ilk gebeligimde oğluma da aynı şeyi demişlerdi hemde iki tarafında bir ay sonra tekrar bakicaz demişti. Yemin ederim o bir ay zehir oldu bana kaybolan biseymis halbuki biliyorum takma kaybolur dicem ama yinede aklına takicaksin. İnan bana güzel düşün şimdi oğlum 3.5 yaşında ve ikinci oğlum olcak inşallah. 20. Haftanizda kaybolmuş dicekler içinizi ferah tutun
Gizm16 Aysegizemdilek benim oğlumun başında vardı kroit kist üç adet çok şükür kayboldu kendiliğinden
Aysegizemdilek 3 hafta sonra tekrar çağırdı detaylı ultrasonla da bakalım dedi dağılacak gibi yuvarlak olur şekli bozulmuş ama bakalım yinede dedi
gygy1234 Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah geçer kendini korkutma stres te yapma Allah’ın izniyle geçer
Aysegizemdilek Hs20 inşallah çok çok teşekkür ederim böyle anlatmanız bile içime su serpti inşallah bizimkide geçer sorunsuz 4 lü taramam da yapıldı bugün inşallah güzel sonuçlar alırım Allah evlatlarınızı da size bağışlasın inşallah sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Hs20 Aysegizemdilek inşallah canım benim hepimizin evladını anne babasına bağışlasın ben dış gebelik geçirdim ilk ve sol tüpüm alındı sonra çocuğun olmicak dediler şükürler olsun hamile kaldım üzerine bide kist değince doktor başımdan vurulmuşa dönmüştüm şimdi geçmişe bakınca diyorum ki varsa nasipde herşey yasanicak ama iyi düşünürsek inanıyorum ki herşey iyi olacak
Aysegizemdilek Hs20 yaaaa sizin bu olumlu düşünceniz sayesinde içim vallahi çok rahatladı moralim bile biraz düzeldi Allah razı olsun tabi öyle haklısınız çok teşekkür ederim tekrar inşallah en kısa sürede geçer bizimde ❤️
Aysegizemdilek Gizm16 geçmiş olsun inşallah darısı başımıza çok korkuyorum inşallah geçer bizimde sizin kaçıncı haftada geçti acaba ?