Beyza038 Selam hanımlar geçen hafta muayenede dr kıza benzettim dedi bir oğlum var adı Eymen. İkra ismini çok seviyorum cevrenizde ikra isimli bebek varsa nasıl bir bebiş aceba. Ve ikra ismi sizce guzelmi fikirlerinizi alayim.🥰
Brck0303 Beyza038 bnmde hayalimdeki isim İkra idi ama eşimin akrabalarının hepsinde İkra var bazen iyide varmış diyorum yaramaz söz dinlemeyen asla susmayan herşeye konuşan kızlar olduğunu gördüm bı tane uslu bi İkra çıkmadı karşıma Belki yetiştirilme şekli ama dediğim gibi bn uslu olan görmedim
gizem3435 Beyza038 İkra isminde olanlar çok bilmiş hiç susmayan büyümüş de küçülmüş çocuklar oluyor genelde 😇
Beyza038 Brck0303 ben bu isimlerde huy çekme işine inanıyorum Eymen ler de çok yaramaz oluyormuş oğlum çok hareketli… o yüzden bunda koyarken etrafımda araştırıcam demistim.😀fikirleriniz benim icin önemli 😇
Brck0303 Beyza038 diyecktim ama burda bı çok kadın kızdığı için demedim kardeşimin adı da Eymen asla yerinde duran bir çocuk değil geveze ama ders konusunda mükemmel biri aşırı okula düşkün biri