Pinar-22 8 haftalık hamileyim ve acaip derece de bulantım ve sonunda kusma yaşıyorum ama öyle böyle değil yüzüm kıpkırmızı gözlerim kan çanağı olup ağlatacak dereceye geliyorum naptınız bu süreçte mutfakta maske ile yemek yapabiliyorum halim berbat
busraninprofili Pinar-22 miden hic bos kalmasin cubuk kraker ya da tuzlu bi seyler at agzina. Ve beslenme seklini bi gozden gecir derim ben sadece 1 hafta bulantı ve kusma yasadim sonra beslenme seklimi duzeltince gecti birden
MadameHappy34 Pinar-22 bende 10+6 aynı mutfağa bile giremiyorum eşim hazırlıyor Amerikan mutfak kokudan tiksinince hiç yemiyorum..🤌ilaç kullandığım da biraz daha iyiyim ama sağlıklı beslenme dikkat etme 0
elaymoms Pinar-22 seni çok iyi anlıyorum. Geçen haftalara kadar en azından bir nebze iyiydim. 8 haftaya ne zaman başladık bende ipler koptu ne yesem çıkarıyorum ne prilamin faydası var ne tuzlu ayran ne tuzlu kraker. Yataktan çıkamıyorum halsizlik ten kusmaktan boğazım tahriş oldu 🥴
Pinar-22 busraninprofili ne şekilde düzene koydun beslenme şeklini sanki yedikçe daha daa bulaniyorum ama özellikle sabahları boş safran su kusmak beni yordu
Pinar-22 MadameHappy34 o bende de pek yok ama mecbur giriyorum ben çünkü ikinci gebeliğim kızıma mecburum bı şeyler yapmaya
Esracaa1 Pinar-22 reçete ile daha uyguna gelir özel alındığında 155₺ fiyatı var şuan kullanıyorum çok rahatım içmediğim gün kusuyorum o gün zehir oluyor bana dr önerirse mutlaka kullanın
elaymoms Pinar-22 sarı leblebi var ya eşine ondan aldirt mide de suyu bastırıyor en azından belki işe yarar , bir de muz , yoğurt bunları yemeye çalış bulantı icin
minikavakado ne zor şey çok iyi biliyorum :( 2. hamileliğim ilkinde içmedim 9 ay istifra ettim şimdi içiyorum 8 haftalık ama engellemiyor tam olarak yinede istifra ediyorum sadece daha az