Elifbekir Ya süt içmeyenler napyorlar 14 haftalık hamileyim ama korkuyorum son aylar kalsiyum dan dolayı süt icmiyenlerin dışı ağrıyor muş napcam?
BerrinMercanKaraca Elifbekir yoğurt yiyebilirsin bende süt çok tüketmedim doktorum günde iki bardak süt yada 1 kase yoğurt tüket demişti yemeğin yanına 1 kase yoğurt daha keyifli bence 😋
SedanurAydnAta Elifbekir canım bende içemiyordum 28 haftadan sonra mide yanması başladı sürekli süt içtim 33+5 iz midem yandıkça hemen gidip bi yudum içiyorum 😊❤️
fatmff Elifbekir Anladım canim peki yoğurt yiyebiliyor musun ? Doktorum yoğurt yiyorsan süte gerek yok demişti
Elifbekir Sormadım hiç bu ayın sonunda gitcem canim da ev yoğurdu değilde bakkal yoğurdu yiyebiliyorum sdce
BerrinMercanKaraca Elifbekir ben hazır yiyorum hangi marka denk gelirse ev yoğurdunu çok önermiyorlar hazırda çok sağlıklı değil ama çok iyi kaynayıp bakterilerin ölmesi lazım
Elifbekir SedanurAydnAta inş bende içerim canım azar azar bir bardak ol masada azcık bile içsem yeter
denizefe Elifbekir ben kendım yapıyrm evde bır oglum oldugu ıcın sut alıyrm yogurt sutlac ne bılıl sutle herseyı yapıyrm kı sut tuketmıs olayım dıye
Nefesim74 Elifbekir ben kendimi bildim bileli hayatim da hic süt içmedim kokusundan bile midem bulaniyo hamilelikte de hiç içmedim şuan 39+4 üm çok şükür disim falan da ağrımadı .
Elifbekir İnş benimde olur bende kendimi bildim bileli hiç içmedim ve ev yoğurdu yiyemiyorum. Hazır yoğurt tüketiyorum oda hamile. Kalınca tiksindim. Azar azar yiyom arada
Pelinzade Bende süt içemiyorum ama birbardak süte bir muz birazceviz üçümü robottan geçiriyorum ancak öyle içiyorum dene süt tadı almıyorsun