Yarenn92 Gamzeugurlu hadi ya okadar olmuş mu ben 2 ay önce yaptırmıştım 1400tl di gerçekten çok zam gelmiş
2Bebek1Anne Yumos34 bakırköy ultramed e gittim çok memnun kaldım fiyat 1000 tl telefonda 700 e indirdim
Yumos34 Lizbonn Daha doktorumla konuşmadım kontrole gittigimde.konusacagim ben önden gidip tecrübe edinilmiş olanları öğrenmek istedim. Mehmet beyle ilgili pek yorum bulamadım cunku. Asli hanima gidiyorum siz mehmet beye mi gittiniz
Yumos34 Lizbonn Daha doktorumla konuşmadım kontrole gittigimde.konusacagim ben önden gidip tecrübe edinilmiş olanları öğrenmek istedim. Mehmet beyle ilgili pek yorum bulamadım cunku. Asli hanima gidiyorum siz mehmet beye mi gittiniz
Lizbonn Yumos34 Evet mehmet bey e gittim 3 sene öncesinde de ona gitmiştim şimdi 2. Gebeliğim yine tercihim mehmet bey oldu.
Denizcmm Psknzn genelde sigorta karşılamaz benim özel sağlık sigortam da vardı ama o da karşılamıyor maalesef
Lizbonn Yumos34 memnun kalmasam 3 sene önce gidip tekrar gitmezdimdegil mi :) cok şeker bir dr esprili gayet güzel anlatır 40 dk sürmüştü diye hatırlıyorum