Ozgeanne Oktay benim de göğüs ucunda bazen kaşıntı oluyor ama nemlendirici ile geçiyor tavsiye ederim 😊 ayrıca 2 gündür aşırı bi gaz ve kabızlık baş gösterdi düzelir umarım 😨
Ozgeanne Merviss benim de en başından beri akşam kusmalarim var bende de devam ediyor 😦 eller gider mersine biz tersine gidiyoruz oğul canımla 😂
Ozgeanne [bilinmeyen] ben 3-4 gündür hissediyorum 😊 biz gazliyiz 😂 umarım geçer bazen daraltiyor beni 😥
Buketgulle Ozgeanne ooff sorma aile doktoruna jinekologa gittim simdide cildiyeye gitcem.alerji hapi kullandim ama arada gene oluyo
Eses [bilinmeyen] nasıl hissediyorsun üz mesela karnımda bazen 30 saniye boyunca pıt pıt atmalar oluyor bu acaba Bebek ten mi
Ozgeanne [bilinmeyen] aynen süt içiyorum egzersiz hareketleri de yapıyorum ama gaz denen illet ten kurtulamadim 😀 sağlık olsum da 😇😄
Eses [bilinmeyen] 18+6 benim de 🙂 bide bu aralar sırtımda tutulmalar var siz de yaşıyor musunuz acaba ?
Huzur Kardelen karnımda ağrı oluyo benim arada ..bide dün geceden beri sağ kasığıma bi ağrı vurup geçiyo nedir anlamadım 🙄