Asim_Mehmet Anneler, hemşireye vereceğiniz eşyaları neye koyarak verdiniz veya vermeyi düşünüyorsunuz? Ben biraz elit bir yöntem olsun istiyorum, sizden de fikir almak istedim
Opheliaaa Asim_Mehmet Elit yöntem derken 🤣 Siyah içki poşetine koyup vermiyoruz tabiki kumaş keselerin içine koyup veriliyor genelde ama. Elit derken ne demek istedin yani böyle yanarli dönerli kutular falan mı yapicaksin 🤔🤣
1erkekkannesiiii Asim_Mehmet poşete koy ver ne olacak 😂 kilitli şeffaf poşetler var süslü bisey isterim dersen isim yazdır keseye öyle koy 😅
Asim_Mehmet Opheliaaa Poset tarzı biseyle vermek istemiyorum yani 😂 Bez birşey olabilir diye düşünüyorum , başka alternatif fikirleri almak istedim, daha iyi bir yöntem 😅
tecrubesizanneadayi12 Opheliaaa ahahahah yani gazete kağıdına sarılıp sonra siyah poşetede koyulanilir amaaa😄🤣
Asim_Mehmet 1erkekkannesiiii Çok abartı olmayıp, poşette de olmayacak bir alternatif aradım 😅 Bohça gibi hazırlayan da gördüm de o kadar da değil diyorum 😂
Mu28 Asim_Mehmet canım ben organizeler almıştım küçük organizere koydum sende minik hurç organizer tarzı bir şeye koyabilirsin ☺️
gkbyza Asim_Mehmet valla ben çizgili üstü fileli mini hurçlara koydum, belki geri bile gelmeyecek kaybolacak, çok da şaapma bence 🙈
Qnl Asim_Mehmet Beymen poşeti yollayayım mı sana baya elit olur 🙈😅 bez torba diktirmiştim ben ağzı büzgülü ona koymuştum
Yasmnebe Asim_Mehmet kendinize masraf yaratmayın bence. Çok bebek aldım doğumdan konrtol edilen tek şey gerekli kıyafet. Heleki neyin içinde vermiş kimse umursamaz. Tabi karar sizin elitlik sizin :) sevgiler 🌸
NurrrH Asim_Mehmet ilk kızımda kendinden yapışkanlı şeffaf paketlere koyup beyaz etikete hemşireye verilecek yazdım. Eşim öyle verdi hemşireye. Zaten gözümün önünde giydirdi hemşire. Eline de tutuştursam olurmuş yani. 😂 hemşire için değil de daha çok eşim kıyafetleri karıştırmasın diye yapmıştım ben. Hemşire o an ciyak ciyak bağıran bebekle cebelleştiği için poşete pakete çokta baktığını sanmıyorum 😂😂
Baharsss NurrrH dimi karmaşık bi valizin içinden hemşireye söylesen bulur ama eşe söylesen valizi altını üstüne getirir yine bulamaz koymamışsın der 😂😂
Flyderndkk Asim_Mehmet yıllarca doğumlara girmiş biri olarak diyorum ki bacım battaniyesinin içine kıyafetlerini koyup bohça gibi yapıp alıyordum öyle. Öyle keseye falan koyanları özellikle çıkarıp aileye veriyordum doğuma çıkmadan. Birde ameliyathanede/ doğumhanede ben bu keseyi nereye koyacağım diye yer mi arasınlar 😃
Asim_Mehmet Soruyorumm buzdolabı poşetine nasıl sığdı? Battaniye de koy dediler bana hemşireye verilecekler arasına.
Aksakal1907 @Soruyorumm ya bana ne demeli hastane çantasını hazırlarken hepsini poşetlemeden üst üste güzelce dizip koydum 🤣 buzdolabı poşetine ise alt açma örtüsü ve bezleri koydum 😆😆😆
Soruyorumm Aksakal1907 hahaha ben hepsini buzdolabı poşetlerine koydum üstüne yazdım yedek kıyafet falan diye ağızlarını da banyladım dagılmasın diye ama şık asla görünmüyorlar ama bence kullanışlı