Mervekara5 nevauraz benim de öyle işte internette kasılma falan yazıyor akıntı fazla olunca da amniyo yazıyor insanı delirtir bu internet
nevauraz Mervekara5 dünde akşam oldu bugunde akşam oldu sabah yoktu acaba gaz mı bu haftalarda bagirsaklara baskı yapıyormus ya
Mervekara5 nevauraz olabilir çünkü ben sürekli kabızlıkla uğraşıyorum resmen sanki Rahime baskı yapıyor
nevauraz Mervekara5 Her gün yeni bir şey oluyor çok değişik bir süreç yaşamadığımız için normal mi anormal mi anlamıyoruz inşallah çok sağlıklıdır bebişlerimiz
nevauraz Mervekara5 Canım benim dün gece karnım belim bacaklarım hepsi aynı anda ağrıdı korktum senin gibi baktigim her yerde erken doğum yazıyordu sabaha kadar gozume uyku girmedi sen nasılsın var mı bir değişiklik
Mervekara5 nevauraz canım benim de hala akıntım aşırı fazla şimdi bir kalktım resmen iç öamasırımı doldurmuş dünde alt karnım ağrıdı yine kasıklarımda yoktu ama belime çok vuruyor
nevauraz Mervekara5 benimde kasık değil alt karın bir süre belime vurdu sonra bacağımda ağrımaya başladı doktora falan mı söylesek magnezyum verir belki bizede
Mervekara5 nevauraz zaten bence gidince söyleyelim bence ya bende şu sıvı kaçırma olayına taktım kafayı akşamdan beri, ama uyuyamayacak kadarsa ara bir sor bakalım sen bugün
nevauraz Mervekara5 yazdım doktora cevap bekliyorum, ağrı uyutmayacak seviyede değildi kafayi taktigim için uyuyamadim hem bel hem karin agrisi ayni anda olunca
Mervekara5 nevauraz bana haber ver canım ama korkma benim de o akşam belden kasığa geçmişti ağrım ona da erken doğum yazıyor internette benim doktorum da ağrı sevmeyiz falan diyor ama bsy de yazmadı bana magnezyum falan bana
nevauraz Mervekara5 haber veririm canım benim doktor normal diyor herşeye ama bakalım whatsap çökmüş iletilmiyor mesajlar
nevauraz Mervekara5 normal dedi istersen parol kullanabilirsin dedi bebek oynuyorsa sorun yok dedi oynuyor ama sıklığı duzeni nasil olmali dedim şimdilik oynasin yeter dedi
nevauraz Mervekara5 ben gun içinde iyiyim aksam olunca davul gibi oluyorum agriyida o yapıyor buyuk ihtimalle
Demirovag34 Mervekara5 çok şükür canım doktora gittim hiç bsy i yok maşallah salı yerinde sizin kontrol nezaman
nevauraz Mervekara5 ne yalan söyleyim rahatlamadı baskı hissi çift taraflı çok değişik gazda gelmiyor yani gelemedigi icin mi bilmiyorum bisey sıkışıyor gibi usuttum mu acaba