nevauraz Mervekara5 sorma canım bende öyleyim ama çok normal ilk bebeğimiz bana çevreden de söyleyen oluyor evet pimpiriğim on tane çocuğum yok ne zorluklarla dünyaya geldi daha kaç günlük anneyim ki diyorum kendimede bunu söylüyorum sende kendine kızma
nevauraz Mervekara5 canım bende bebis doymuyor gibi geliyor mama takviyesi yapsam mî diyorum senin bebis kac kg gunde kac cc mama veriyorsun
Mervekara5 nevauraz biz 3640 olduk canım 3 saatte 1 60 cc veriyorum gündüz çok vermiyorum ama gece mama veriyoruz hep rahat uyusun diye
Mervekara5 nevauraz emziridikten sonra veriyorum canım ben emzirmeyi her saat yapabilirsin 2 saatte bir de yapabilirsin ne zaman meme ararsa emzir benim ki sürekli meme arıyor karnı tok olsa bile o kadar komik li tipi
nevauraz Mervekara5 😂ya benimkide uyanik kaldigi her an oyle ama benimki uyanmiyor kendi kendine cunku cok zor uyuyor bir uyaninca uyuyuncada ben uyandirmak zorundayim iki bucuk saatte bir kaldiriyorum o yüzden saat basi emziremiyorum
nevauraz Mervekara5 benim doktor gunde iki defadan fazla mama verme alisir mamaya ayri bir ogun olarak sabah ve aksam seklinde dedi de o yüzden sordum kuzum
Mervekara5 nevauraz biz sarılık olduk ya mecbur verdim ben kuzum sen kaçar dakika ezmiyorsun uyanınca peki ?
nevauraz Mervekara5 Canım bazen on dk emip uyuyor bazen yarım saat emiyor kendi keyfi nasıl isterse öyle yani benimki aşırı gazlı bir bebek ve gaz rahatsız ettiginde ememiyor bile
Mervekara5 nevauraz 2 saatte 1 emziriyorsun demi kuzum benim ki çok zor uyanıyor ya siz nasılsınz basıl uyandırıyorsun
nevauraz Mervekara5 iki saat iki buçuk saat bazen uc saat oluyor canım benimki cok zor uyuyor uyandirirkende zor uyaniyor islak pamukla yuzunu silerek uyandiriyorum
Mervekara5 nevauraz benim de zor uyanıyor ki canım baygın gibi yatıyor bu ara gaz sancımız başladı kimyon çayı içmeye başladı kuzum bende
Mervekara5 nevauraz canım benim bebisn bacaklarından basen böyle çıtlama sesi gelir gibi oluyor size oldu mu hiç ?
nevauraz Mervekara5 o gazdan biz ne cektik dogdugundan beri var bizde ama nasıl gaz anlatamam damla basladik bes günlükken, bacakta da bir kez oldu çıtlama sesi
Mervekara5 nevauraz bizimse oluyo ara ara da normal dediler kuzum gaz varya benim de yetti resmen canıma nasıl ıkınıyor sıkınıyor anlatamam
nevauraz Mervekara5 bizimki kolikmiş canım on dk besleyip on dk da bir gaz alıyoruz yoksa gazdan ememiyor veya kusuyor bide reflümüz var malesef ama inşallah geçer zamanla