Mervekara5 nevauraz canım çatın dar falan demedi 3 parmak muaynesi yaptı. Bu hafta nişanın falan gelebilir dedi. Bebiş 3250 falan olmuş işte kilosu artık ne zaman isterse gelsin dedi 40 a kadar beklicem eğer gelmezse sezeryana alacam dedi canım da öyle çok yanmadı açıkçası
nevauraz Mervekara5 1 marta tarih aldik ama bende yarım saat önce belimden one dogru gelen bir agri gir daha once olan biseye benzemiyor iki uc dk surdu simdi tekrar girdi not ediyorum doktora soracam dun aksama kadar beyaz akinti geldi nişan olabilir
nevauraz Mervekara5 bembeyaz ama bütün gun her gittigimde geldi, doktoru aradim dayanamiyordum ust uste cok girdi agri ve siddeti de artiyordu doktor on dk da bir olursa ve bir dk surerse ara dedi bende dusa girdim dus aldim ciktim bir saattir bir sey yok
Sevimozsuerr Benim hcg dün sabah 45 çıktı akşam kanama gelince korktum gittim 32 çıktı ama doktor kanamanın normal olduğunu bi kaç gün devam edebileceğini söyledi bu durumu yaşayan oldu mu
nevauraz Mervekara5 belimin sol tarafindan baslayip karnimin altina doğru yayılan iki büklüm eden bir sancıydı
Mervekara5 nevauraz o zaman bu hafta gittiğin de sende çıkar sancı nstde canım aynen doğum sancısı resmen
nevauraz Mervekara5 çok yoğundu bugun hastane tahliller anestezi gorusmesi derken anca yazabildim, sancım çıkmadı canım Allahtan bir mani çıkmazsa eğer çarsamba sabah olacak