Mervekara5 nevauraz önemli olan o kuzum bak bana da şekeri yasakladı çok tüketmişsin ondan kilo almış dedi :( devlette çok çıktı kilosu ama kendi doktorum da normal çıktı hangisi doğru bilmiyorum ama canım sıkıldı
nevauraz Mervekara5 bende duzgun besleniyorum aslinda dedim senle alakalı degil tamamen dedi yapisal oluyormus
Mervekara5 nevauraz aynen öyleymiş canım ama kilosu önemli değil dedi bu doktor da dedi sadece normal doğumda zor olur dedi
nevauraz Mervekara5 Bana doktor sezeryan için gün vermedi mart 13 normal tarih 40 hafta doluyor bir hafta öncesi olur ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi
Mervekara5 nevauraz sen kesin sezeryan düşünüyorsun demi canım ben de vajinal düşünüyorum ama daha çatı muayenesi yapılmadı bana da
nevauraz Mervekara5 Evet canım sezeryan düşünüyorum spinal ama bakalım hayat bizi nerelere getirdi neler düşünüyorduk o yüzden ben öyle düşünüyorum ama yine ne getirir bilmiyorum
Buseyvz7 Mervekara5 Çok telaşlanma canım benimde o haftalarda sol tarafta agrılar başlamıştı bebek büyüdügü ve rahim genişlediginden normal oldugunu söylemişti doktorum bu cuma 38 olucaz ve o agrı acı hala var malesf gecmiyoda kendini cok fazla zorlamadıgın sürece hissetmiyorsun 🙂
Mervekara5 Buseyvz7 bu baya eski bir gönderim bende 36 ya girdim ağrılarım hala devam ediyor alıştım zaten 🥹
semaa_ Mervekara5 ayy öyle mi ben daha 18 haftayım göbeğim baya çıktı da normal mi acaba diye düşünüyorum önceden göbeğim yoktu normalde 😅 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🤲🏻
Mervekara5 nevauraz çok haklısın kuzum ben başından beri plan yapmadım hangisi hayırlısıysa o olsun hakkımız da. Önemli olan bebeklerin sağlığı
nevauraz Mervekara5 Bu depremin gelecegini dusunmekten psikolojim bozuldu ya turkiyenin her yerinde deprem olabilir her yer guvensiz gibi aşırı korktum bebegimle nasıl olur diye düşünüyorum yalnizken bile korkuyorduk bide bebis icin eksta korkmaya başladık
Mervekara5 nevauraz kuzum tabi ki öyle, ben 4. Katta oturuyorum evde tektim Amasya da çok hissettik tabi sizin kadar değilde merdivenleri nasıl indim karnımı tuta tuta 4 kat koşarak bilmiyorum inan sizi düşünemiyorum
nevauraz Mervekara5 Allah bir daha yaşatmasın kimseye binalari da incelemisler bizim binada sorun yokmus ama binalari yapanlara güvenmiyoruz denetleyene nasil guvenelim bilmiyorum
Mervekara5 nevauraz bizim burdada öyle ankaradan getirtmeyi düşünüyorlar hatta vallahi bende hiç güvenmiyorum sürekli deprem oluyor gibi sallanıyorum oturduğum yerde
nevauraz Mervekara5 canım bende iki gündür geceleri gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor biraz oncede kahvaltı yaptım birden başladi bir kac dk surdu geçti sende de oluyor mu
Mervekara5 semaa_ inşallah sende canım 🙏🏻 ama normal o haftalar büyüyor birde bazen iç karın geniş olmuyor karın daha çok çıkıyor 🥲