Mervekara5 nevauraz çok mu dikkat ediyorsun kuzum az almamış aslında normal almış bak bence ben hiç dikkat edemiyorum artık çok da yiyorum
nevauraz Mervekara5 özellikle dikkat etmiyorum iştahla alakalı herhalde kuzum ya, bakalım artık zorlayacam biraz kendimi zorla da olsa yicem
Mervekara5 nevauraz kaşar peynirini bol ye ben tahin pekmez ceviz çok yerim süt içerim hergün küçük bir kutu muz da yerim
nevauraz Mervekara5 alerjim yok aslında ondan da alayim o zaman çıkınca ben sana ne dicem bestlak damla diye bir damla var süt yapıyormuş dogumdan ne kadar önce kullanılıyor bilmiyorum ama faydasini gören çok aklında bulunsun kuzum
Mervekara5 nevauraz tamam kuzum bende çay aldım bir tane ona da faydalı dediler hipp emziren anne çayı seninde o aklında bulunsun
nevauraz Mervekara5 onu da duymustum ama henuz almadim humana var bide ebebekte ondan da cok bahsediyorlar ama cok sekerliymis
nevauraz Mervekara5 Aynen biz tek istiyoruz çift de güzel ama iki isim ayni anda söylenmiyor kullanilan tek ismi olsun diye düşündük eşimle😊
Mervekara5 nevauraz nem doruk istiyordum ama kabul edilmedi doruk 😅 Bıraktım artık kendisi koysun 2. Olursa ben koyarım inşallah 🥹🥹 Bugün nasılsın canım kahvaltını sıkı yapsaydın artık ye bak bebiş için önemli haftalara geldik
nevauraz Mervekara5 gece 12 de yattım 12 ye kadar uyudum ya kalktim dun nesquick almıştım onada kilo aldiriyor demisler hemen hizlica onu yedim sütle sonra iki mandalina yedim şimdide tekrar yumurta falan haşlayip sağlam bir kahvaltı yapcam
Mervekara5 nevauraz aynen canım öyle sabahları özellikle güzel ye ben sabah düzgün yiyorum sadece zaten
nevauraz Mervekara5 sen nasılsın kuzucum bende dün yoruldum ondan mı guncelleme mi bilmiyorum vajinadaki kemiklerim ağrıyor oturup kalkarken kasıklarimdan daha fazla