Mervekara5 nevauraz ben çok tatlı yiyorum ya çikolata pasta falan 🥲 o yüzden korkuyorum biraz sonradan da olsa çıkar mı diye
Mervekara5 nevauraz canım şimdi doktordan çıktım bebişi gördüm herseyi normal dedi çok şükür kilosu 1450 dedi haftasıyla uyumluymuş boy söylemedi ama bak bende sormayı unuttum hiç görüntü vermedi çok inat yarım saat uğraştık
nevauraz Mervekara5 ayy çok şükür maşallah bebişe boy artık söylemeyecekler bence 😊😍 bu kasılmayla ve akıntıyla alakalı bir şey söyledi mi peki
Mervekara5 nevauraz kasılmalar olacak dedi kuzum hatta son zamanlar iyice artacak bu normal dedi magnezyum rahatlatır dedi, ama hiçbize kendini göstermedi bebiş
nevauraz Mervekara5 bizede bir öncekinde göstermedi hep eli yüzünde yine öyleydi doktor biraz sarsınca kısa süreliğine çekti elini öyle gördük
Mervekara5 nevauraz doktor beni yarım saat dürttü 😄 ay o kadar inat ki bizi deli etti asla elini çekmiyor
Mervekara5 nevauraz kuzum hiç korkma bende oldum 2 kere bol bol mandalina ayva ye, ateşlenmemeye dikkat et birsey olmaz Allah’ın izniyle
nevauraz Mervekara5 parol içtin mi hiç çok vicdan yaptım ya surekli terliyorum diye ince giydim üşüttüm
Mervekara5 nevauraz içtim kuzu günde 2 tane içtim hatta 4 gün doktorum ağrın olursa içebilirsin dedi bazen de içiyorum baş ağrım olursa
nevauraz Mervekara5 Ateşim 38 e çıktı doktora yazdım bol meyve ve gunde uc kez parol dedi biseyler yiyip parol alcam. Bugun bide dis dolgum yapılacak inşallah kolay gecer morfinsiz yapcak
Mervekara5 nevauraz inşallah kuzum Allah yardımcın olsun bende doktora gidecem şimdi dün gece sancılandım resmen vajinamda baskı oldu hareket ettikçe alt karnıma ağrı girdi