nevauraz Mervekara5 ya bu kadar olur benimde bugun belim bacağım kasıklarım agriyor agirlasmis gibi hissettim birden
nevauraz Mervekara5 enfeksiyondan dolayi çok içiyorum ama bu ara ayakta kaldım bide hamur işini çok yedim ondan sanırım
Mervekara5 nevauraz olabilir canım bende şekeri çok yiyorum bu ara bide şeker testi vereceğim umarım kötü şeylerle karşılaşmam bak bugün yine belim ağrıyor neden böyle oldu anlamadım
bendiyebiriii Mervekara5 ay ben de 17+5teyim. İki gündür sağ tarafımda ağrı var bi de belimde. Başka bi şey yok. Yatınca falan geçiyor. Acaba büyüdüğü için mi ki? Perşembe günü gitmiştim doktora cinsiyet öğrendim her şey yolundaydı. Çok paniğim galiba yahu
nevauraz Mervekara5 canim ben sürekli ağrım var sende oluyor mu bicak saplanmasi gibi saatte uc kere giriyor
Mervekara5 bendiyebiriii panikleme canım her hafta muhakkak bir ağrı oluyor hepimizde benim öğrendiğimden beri hamileliğimi ağrı bitmedi resmen 🥰🎈
Mervekara5 bendiyebiriii yok canım hayır diyorum ya bende çok yaşadım, rahim büyüdükçe organlar reaksiyon veriyor ister istemez
Mervekara5 nevauraz canım o dediğin ağrı benim belime giriyor ordan da kasığıma ağrı yapıyor, ve hareket ettikçe oluyor. Ama şunu söyleyim hafif hafifte olsa kaşık ağrılarım var adet olacak gibiym
nevauraz Mervekara5 benimki harekete bagli degil sabaha kadar oldu doktora yazdim gunde iki uc parol ic devam ederse haber verin dedi
Mervekara5 nevauraz Allah Allah canım enfeksiyon arttı demiştin belki ona bağlı olabilir ilaç kullandın mı sen enfeksiyon için