nevauraz Mervekara5 olmadi bir daha gidim doktora baksin bir, carsamba tahlil yenilicem enfeksiyon bitmiş mi diye
Mervekara5 nevauraz enfeksiyon için bende çarşamba idrar tahliline gidicem antibiyotik dün bitt oda bebekte kasılma yapıyormuş ama
nevauraz Mervekara5 evet ne olur ne olmaz bir kontrol ettirmekte fayda var sağlıkla geçse şu dört ay çok mu evhamlıyım bilmiyorum ki
Mervekara5 nevauraz bende senin gibiyim ki canım sürekli sağlık ocağındaym vallahi birde evimin yannda
nevauraz Mervekara5 Gaz mı kasılmamı onuda karıştırıyor muyum acaba diyorum mesaneye baskı hissediyorum o an rahim yukarı çıkıyor ondan mı rahmimi hissediyorum o sertlik o mu diyorum kafada cok kuruyorum korkuyorum
Mervekara5 nevauraz canım bana da oluyor bence bu haftalarda normal bak mesela şuan vajinama ara ara sancı giriyor belki de bebiş büyüyor diye oluyor bunlar
nevauraz Mervekara5 beni en çok bu geriliyor kasılıyor gibi bir şey oluyor o korkutuyor inşallah normaldir canım her hafta benzer şeyleri yaşayarak da gidiyoruz haftasina özel oluyor olabilir dediğin gibi
nevauraz Mervekara5 benimde bazi hareketleri geliyor bazilari gelmiyor bide benim asagiya dogru bastiriyor gibi oluyor kafasi mi artik ayaklari mi acayip sıkışmış gibi hissediyorum öyle olunca😅
nevauraz Mervekara5 vajinanin ust tarafi sertlesiyor galiba baskı yapiyor oraya bugun baya oldu oyle ama oncesinde karnimin ortasinda oluyordu o bugun olmadi
Mervekara5 nevauraz benim de tam göbeğimin alt hizasında sağ kısımda oluyor canım ama sağda ayakları var benim zaten
nevauraz Mervekara5 benim kafası asagidaydi detayli da ama benim baski tam mesanenin ustunde ortada ayiramiyorum acaba kasilma mi diyorum yoksa bebegin kafasi mi baski yapiyor
Mervekara5 nevauraz bence bebek baskı yapar canım o dediğin şey bendede çok oluyor çünkü, birde 2 gündür sarı akıntı geliyor benden xe
Mervekara5 nevauraz oda dönemlik o zaman, benim de bebiş bufün az hareket etti normalde çok daha hareketliydi