nevauraz Mervekara5 benim solda toplanıyor ama gunde bir iki kez en fazla, heyecandan uyuyamıyorum iki gündür yarın detaylıya gitcez bakalım inşallah güzel haberler alırız 😘
Mervekara5 nevauraz inşallah canım benim de Salı senden bir gün sonra kaç günde bir gidiyorsun sen muayineye 🥰
nevauraz Mervekara5 ayda bir gidiyorum canım bende baslarda sık gidiyorduk da 3.aydan itibaren ayda bire döndü perinatologa gidicem yarın
nevauraz Mervekara5 ayda bir gel dedi bana doktor bende uc bes gun once gidiyorum hep sabredemiyorum😁
nevauraz Mervekara5 Gittim canım çok şükür iyi dedi gördük ama karnima o kadar bastirdilar ki morardı agriyor dokununca degince bir taraftan asistanina bastirtti bir taraftan cihazla bakti
Mervekara5 nevauraz bugün aynı şeyi bende yaşadım canım birde uyudu uyandırmak içinde çok bastırdı, yarın da sağlık ocağına gidicem işte tetanoz birde kan alacaklarmış galiba, ağrılarım içinde magnezyum birde antibiyotik verdi
nevauraz Mervekara5 enfeksiyon mu varmış sende de bana iyi geldi manurol şase tek doz kullandım. Magnezyum benimki vermedi ya neyse saglikli olduklarini gorduk ya cok şükür 🙏
Esilam42 Mervekara5 korkma canım gayet normal kanaman yoksa kesinlikle stres yapma bende çok evhamliydim çok şükür şuan 31 haftalık olduk ,:))
nevauraz Mervekara5 boyu 26 miydi 29 muydu tam hatırlayamadim kilosu 405 gr dedi canim senin nasildi peki bide benimki dunden beri cok az hareket ediyor sen gunde tahmini kac kez hissediyorsun doktor tam bisey söylemedi bende merak ediyorum
Mervekara5 nevauraz canım saymadım ki tam ama bugün sayıyım sabahtan beri 3 kez yakaladım ama hatta 4 elimi koyduğumda benim de 25 cm 430 gr çıktı canım doktor hareketleri normal dedi ultrasonda ama
nevauraz Mervekara5 ben ayakta hissetmiyorum o yüzden herhalde az geliyor, maşallah canım 🧿boy kg biraz anne babayada bagli galiba
Mervekara5 nevauraz bencede canım zaten önemli olan haftasıyla uyumlu olması şuan, doktor da ona bakıyor. Çalışıyormusun sen istiraatte daha çok hissedersin
nevauraz Mervekara5 yok canım yapmadilar ya ne zaman et yesem tedirgin yiyorum bu aksam köfte yaptım cok da pisirdim ama sonuncuyu yerken icine bakmak aklima geldi pembe kalmis nasil tedirgin oldum anlatamam