Momy_eyyuptalha Merhaba kızlar bebeğim 3 gündür küvozde ve bugün kilosu düşmüştü başına gelen var mı korkuyorum
Ayseaysa Momy_eyyuptalha benim bebeğimde 26 gündür küvezde canım başta 300 gram kaybetti şimdide çok yavaş bir şekilde almaya basladi
gizem3435 Momy_eyyuptalha sadece kuvezde değil normalde de bebekler ilk 1 hafta kilo verip sonra almaya başlıyorlar.
Ayseaysa Momy_eyyuptalha bize ilk girdiğinde doktor söylemisti canım ilk başta kilo kaybeder sonra almaya başlar diye ben kimle konuşursam hep öyle dediler canım bence hepsinde ilk başta az da olsa kilo kaybı yasiyo
Momy_eyyuptalha gizem3435 çok teşekkür ederim canım ilk gebeliğim tecrübesizim ve korku da var ister istemez
_ozlmm Momy_eyyuptalha Benim bebeğimin de kilosu küvezde düştü kuzum 3050 idi 2900 olarak çıktı sonra arayı kapattık ☺️
Cece15 Momy_eyyuptalha bizimde erken dogdugu icin küvözde kaldık 1 hafta 1860 dogdu kızım kilo almış halıyle 1750 olarak cıktik hastaneden bugün tam 1 aylık oldu çok şükür 2800uz suan seninki de alir cok zor bir sürec ama sabredin 🤲