yanealakanealakaa merhabalar, ben 19+2 haftalık hamileyim, karnım hâlen belli olmuyor dokununca sertlik falan hissediyorum ama. tam olarak ne zaman belirgin olur acaba, sizin karnınız ne zaman tam şekilde belirgin oldu
yabadabaduu yanealakanealakaa benimde karnım çok geç çıktı 28.29. Haftalarda tamam artık hamile gibi görünüyorum diyebildim 😄
EAK yanealakanealakaa ilk hamileliğimde 24. hafta civarıydı ufak ufak belli olmaya başlamıştı ikincide 12. hafta gibi belli oldu
Mello29 yanealakanealakaa Ay keyfini cikarin ben de 18+3 teyim karnim disardan belli degil bebis saglikli oldugu sürece ne kadar kücük göbüs o kadar kolay hamilelik o kadar az catlak hemde dogurunca cabuk eski hale dönüs
Damlacaa Haftadan sonra belli oldu benim , şu an 35+4 yine ufak karnım iç karnım genismis. Bu kadarcik karın bile yatarken beni çok zorluor eğilip dogrulurken . Başta kocaman olsun karnım heves ediyorum falan diyodum da inanın büyük zorluk mide yanması , tuvalet sorunu vs vs
Dilan246 19+5 haftalik gebeyim kişiden kişiye gore değişiyor kuzum sıkıntı yoksa sende takma kafana eninde sonunda ayak parmaklarını göremeyeceksin merak etme 😂😂
Nurr550 Kiloluysan geç çıkabilir, ya da rahmin gerideyse de geç çıkabilirr. Ama eninde sonunda çıkacak merak etme 😂 ben de çok hevesliyim ama kiloluyum o yüzden pek belli olacağını sanmıyorum
Nurr550 yanealakanealakaa o zaman canım rahmin belki de geridedir benimki öyle mesela. Ama öyle olsa doktorun derdi sana. İç karınla da alakalı bi durum, yada bi anda büyüyecektir bazılarınınki 1 haftada büyüyor birden. Öyle de olabilir
gizem3435 yanealakanealakaa ilk gebelikte 20 haftadan sonra az az çıktı ama şimdi 15 haftalık hamileyim belirgin şekilde çıktı. İlkte geç çıkıyor sanırım..
Sultanas yanealakanealakaa 7 aylık hamileyken bile dışarıdan bakan kimse benim hamile olduğumu anlamazdi karnim çok geç cikti
Derya-38 yanealakanealakaa ben ilk gebeliğimde 7.aya kadar çok az küçük bir karnım vardı 2.ye hamileyim karnım daha çabuk belirginleşti
pamukannesi25 yanealakanealakaa benim 8.ayımda çıkmıştı 😄 kimse anlamıyodu hamile olduğumu iç karnım geniş galiba 🙄
253825 yanealakanealakaa kişiye ve vücut yapısına göre değişiyor ben 18 haftalığım karnım sanki 6 aylık gibi inanılmaz hızlı büyüdü belli oluyor hamile olduğum
MinnieMouse yanealakanealakaa 32 haftalığız 57 kiloyum ve karnım daha yeni dışardan evet hamile dedirtmeye başladı 🤣 öncesinde normal göbek gibi duruyordu. Boyum 1.54. ben 53 ile hamile kaldım görünürde kilo almış gibi durmuyorum pek. Karnım ilk hamileliğimde de çok çıkmamıştı. Bunda da yine çok çıkmadı.
Morkelebek26 yanealakanealakaa çok norml canm 😊 iç karnın büyüktür bn 30+4 oldum anca çıktı belli oluyor 😁 20 de felan hiç hamile gibi değildim 🙊