Nurr550 Hasbinallah.. dur ben bi Allaha sorup geleyim.. neden böyle sorular soruyorsunuz? Doktora gittiniz mi sorun var mıymış? Yok ise bekleyin daha zamanı gelmemiştir demek ki. 8,9 sene 10 sene çocuk sahibi olamayanlar var..
yabadabaduu Nurr550 👏🏾👏🏾 Vallahi çok haklısınız. Daha doktora danışmadan burda gelip neden olmuyor ? Diye sorulmaz yahu. Doktorlar bile 2-3 sene olmayınca anormal bi durum olduğunu söyliyolar. Herhangi birşey olabilir bütün ihtimalleri sıralasak ne fayda kesin olarak ne söyleyebiliriz ki ? Benim çevremdeki çoğu kişinin 7-8 ay sonra olmuş hemen ha deyince tutan bişeyde değil bu yani filmlerdeki gibi 1 hafta sonra mide bulantısıyla öğrenilmiyor
yanikkozaanne irem1-cner yumurtlama gününu kaciriyor olabilirsiniz ovulasyon testi alıp adetin ertesi yapmaya başlayın
MMelissaaa- irem1-cner ilk gebelikte uzun sürmesi normal. Benim 9. Ayda oldu. Bir sorun olmamasına rağmen. Kafanıza taktığınız sürece olmayacak bunu öncelikle belirteyim. Ne zaman kafamdan attım o ay hamile kaldım