Sumiire Balık yapmayı düşünüyorum Palamut tavada yapıcam fırında belki sevmeyebilirler Salata Piyaz veya soğan söyüş Mercimek çorbası tatlıda ya un helvası yapıcam yada ağlayan pasta çayın yanına basit gibi geldi bana siz neler yapıyorsunuz balığın yanına ara sıcak olarak zeytin yağlı fasulye yapsam yenir mi yada turşu kavurması
Tubatgn Sumiire Balık menüsü olduğu için pek fikrim yok tüketemiyorum kendilerini 😵 Yukarıda kalsın ⬆️⬆️🌺🌺
Yeniannexx Sumiire palamut icin nalesef kızartması güzel olmuyor buyuzden firinda patatesli soğanlı zeytinyag kekik tuz limon yapmanızı tavsiye ederim :)) Soğanı ayrı zeytinyag nar ekşisi tuz olarak fırında yapabilirsiniz :)) ve helva cok guzel olur narlı roka salatası da cok yakışıyor:)) Ve en çok tarhana çorbasını yakıştırıyorum ben balığa:))
Nurr550 Yok fasulye vs yapma turşu kavurması olabilir evet yakışır, Çorba yap şehriyeli hafif çorba, Salata dediğin gibi, turşu kavurması. Mısır ekmeği de yapabilirsin gerçi hamsi değil ama olsun yakışır yine 😂
Sumiire Nurr550 şehriye çorbasını pek sevmiyorum genelde mercimek iyi gidiyo balığa bakim hamsi yok diye palamut yapıcam varsa hamsi aldırırım
Sumiire Yeniannexx elektirikli mangalda var belki onda yaparım fırında pek kızarmıyo bende onu sevmiyorum roka salatası yapıcam inşallah helva yapıcam da çay faslına geçince basit kalır mı onu bilemedim
Hamaratpanda Bence gayet yeterli 👌🏻 Ayy canımı çektirdin kız akşama kocama söyleyim de balık yaptırsın gelsin😂😂
funnymummy Sumiire mercimek -ezogelin çorbası Ispanak böreği rulo Brokoli zeytinyağı limon , kaşarlı mantar fırında,havuçlu kara lahana salatası Balık patates havuç soğan limonlu yağlı karışımla fırında Tatlı da Kıbrıs tatlısı yapmıştım bende geçen hafta misafirlerime gayet doyurucu olmuştu
Sumiire funnymummy oy kızz bunu yapmam için benim baya mesai harcamam lazım 5 aylık bebeyle çok zor 😂
Yeniannexx Sumiire Evet öyle de olabilir kurabiye yapabilirsiniz yada ekler alabilirsiniz cay yanina baklava da olabilir :)