MomBse Toz tarçın kullandım bir çay kaşığı kadar süt ve meyveyle karıştırmıştım sonradan aklıma geldi aslında hakkında fikrim olmayan seyleri kullanmadan evvel araştırırım ama kullandıktan sonra aklıma geldi nedense geçen gün de salep içerken kullanmıştım baktım birsey bulamadım nette de pek açıklayıcı birsey yok kafam karıştı rahim uyarıcı etkisi varmış lakin günde yarım tatlı kaşığının altında kullanımı zararsız diyen uzmanlar var bir fikri olan var mı?
HalisEbruoban MomBse canim korkma hic bisey olmuyo ben ilk bebegimdede kullandim 39 haftalik dogdu su an 9 haftaligim yine tuketiyorum bisey olmuyo
Ummi MomBse bisey olmaz canm takilma oyle seyleree ben tarcini dolmanim harcina bile katıyorum aklima bile gelmio boyle seyler
MomBse HalisEbruoban anladım canım inşaAllah birsey olmaz ileriki haftalarda açılmayı kolaylaştırıyor diye kullanın diyorlarmış ama şimdi sıkıntı olursa diye tedirgin oldum
HalisEbruoban MomBse yok canim 39 kadar 1 cm acikligim yoktu kimi nar yeme kimi maydanoz yeme diyo doktorun ne diyosa onu yap
Srplbstn Bende gestasyonel diyabet çıktı diyetisyen e gidiyorum sütle tarcın zararı olur mu diye sormuştum sıkıntı olmaz demisti
MomBse Srplbstn Allah şifa versin inşaAllah canım diyabette dengelemek için tarçınlı su etkiliymiş okumuştum onu
MomBse HalisEbruoban az miktarda olduğunda bi sıkıntısı olmaz inşaAllah canım onların da karınca kararınca hersey bu direk açılma yapıyor deyince Allah korusun inşaAllah olmaz birsey
MomBse Ummi bende yulafa kattım canım yiyemedim normal şekilde sütle karıştırdım aklıma takıldı öyle bilemediğimden
HalisEbruoban MomBse yok canım korkma ıkı gundur 10 kase asure bol tarcınlı yedım hıcte korkmuyorum dıyorum ya her kafadan bı ses cıkıyo sen dogurana kadar gor bak neler dorur duyarsın bırda😀😀
MomBse HalisEbruoban evet canım haklısın herkesin kendine göre bir bildiği var iste yine de çok bilsen de bir bilene danış demişler ya içim rahatladı iyi oldu bu😊
MomBse mucizemizibekliyoruzz erken doğumdan çok korkuyorum ben o yüzden asıl tedirgin oluşum rahim kaslarının gevşemesine sebeb oluyor filan diye okuyunca sormak istedim
mucizemizibekliyoruzz MomBse ben çok pimpirikliyim her şeye de dikkat ediyorum ama tarçını duymamıştım. Kaç kere havuçlu tarçınlı kek yaptım. Zaten attığım 1 kaşık koca keke mesela. Şuan 33. Haftadayız
MomBse mucizemizibekliyoruzz bende öyleyim valla masaAllah baya büyümüşsünüz siz inşaAllah birsey olmaz Allah korusun hepimizi bebeklerimizi 🙏