denizmanzarasi Saçma saçma şeylerden tiksinme tam olarak ne zaman geçer kızlar? Evdeki tüm kolonyaları, ilaçları, ıslak mendilleri topladım görünmeyen bi yere koydum gördükçe midem bulanıyor ,sizin de garip garip halleriniz oldu mu, eşim artık dalga geçiyor 🥲😁
egeninincisii denizmanzarasi İlk hamileliğimde evde bir koku var diye ağlıyordum. Ama cidden ağlıyordum. Çünkü eşim ve eve gelen diğer insanlar o kokuyu asla almıyordu. İğrenç bir kokuydu. Ben yalan mı söylüyorum diyip ağlıyordum, her gün evi siliyordum. Doğurdum, eve geldim. Baktım koku yok😅
Papiiii denizmanzarasi yani mecburen saglik icin et yemem lazım ama etden tiksiniyorum mesela havuç yemekde tiksiniyorum brokolii ööö yanii.Sonraa yağda bişen ne varsa yemek ostemiyorum ama oylede bir dunya yok mecbur yiyorum ama içtiçee yedikten sonra öö diyorum😂🤦kusamiyorumda benn mide bulantiis yanmasi oluyor ama kusma hic yok.Basqada boyle senin dedigin tarz seylere yokk sadece yiyecek kismi var
Nurr550 denizmanzarasi ben duş jellerinden şampuandan sabunlardan vs tiksindim yani keskin kokulu şeylerden. Elimi sabunlarken bile midem bulanıyor 🤢mangal kokusundan da sonnnn derece tiksindim aman allahım bazen apartmanın altında yapıyorlar eve kadar geliyor gerçekten dayanılmaz
MadameHappy34 denizmanzarasi yediğim şeyler yemediğim şeyler den daha çok bütün et türleri yumurta meyveler avokado peynir süt kuruyemiş çeşitleri domates salatalık bunları yiyemiyorum.. düşüncesi bile 🤮 isteğimi arttırıyor midem kötü oluyor 🥹🥹 genel olarak yediğim kraker nohut pilav :))
denizmanzarasi egeninincisii evet evde gerçekten bir koku var camı açıyorum havalandırıyorum yine de gitmiyor demekki gebelikle ilgili bu durum 🥲😁
SahrasMom311216 Kendimden bile tiksinmiştim😄 duştan çıkıyorum tekrar duşa girmek istiyordum sanki üstümde geçmeyen bir koku vardı. Eşim mis gibi kokuyorsun diye yeminler etmesine rağmen ben çok farklı bir koku alıyordum😄
denizmanzarasi SahrasMom311216 yaa kıyamam hoş ben de şampuanlardan midem çok bulanıyor duşa bile girmek istemiyorum sırf o yüzden 🥲😁
denizmanzarasi Papiiii ben de kusamıyordum ama 1 haftadır kusuyorum kusunca az da olsa rahatlıyor insan🥲
denizmanzarasi Nurr550 evet şampuan deodarant iğrenç geliyor kokuları etrafımdaki insanlar bile sıkınca çok midem bulanıyor
Nurr550 denizmanzarasi ben varya en çokta tüm yemeklerden tiksindim yani kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yiyemiyorum örneğin saat 1 şuan ve hala daha yemedim ve yemicem de sanırım. Gitmiyor yutamıyorum. Yemek yemeyi çok severdim hatta 20,30 kilo fazlam var o derece severdim😃
Nurr550 denizmanzarasi bebekler 😍 çoğul gebelik mi yaşıyorsunuz çok sevindim ya en çok istediğim oydu 🌸
denizmanzarasi Nurr550 evet canım Allah isteyene nasip etsin sağlıkla hem riskli hem de zorlu geçiyor inş sonu güzel olur 🤲🏻🌸
ayla__ denizmanzarasi ilk hamileliğim ve en çok tiksindigim hala görsem belki kusarim o derece NAFTALİN VE BEYAZ SABUN
Daphnee Diş macunu beni öldürüyor görmek bile midemi alt üst ediyor ve dişlerine çok takıntılı çok da bakan bir insanım diş fırçalamak benim için bir işkence şu an
denizmanzarasi Daphnee ben Eyüp Sabri tuncerin misvakla olanının kullanıyorum ondan önce sensodynedi o midemi bulandırıyordu
Ozge_5516 denizmanzarasi peynir etyiyemedim limon kolonyasi kokusu çok kotu geliyordu midemi bulandiriyordu ilk zamnlar
MSultann denizmanzarasi Benim buzdolabıydı. Kapagı dahi açılmadan görsem bulanıyordu. Eşim ilk 3 ay sürecinde egitime gitmişti evde yanlız ve çalışıyordum. Evde birsey yiyemiyorum dışarıdaki hersey kokuyor kuru somon ekmek yemiştim baya 🤣🤣🤣Dolaptan yeşil dumanlar çıkacaktı artık kapak açılmaya açılmaya. Kadın çagırıp temizleteyim dedim bu kez eve giremedim bulantı dan. Sanki o buz, et, kokusu evi sarmış. Kuzenimden kaldım 2 ay 🤣