Haticebt Gulbeyazozgul tahinin üstüne çıkan yağı herkes öneriyor.. ben gümüş kapak kullanmıştım büyük rahatlık sağlamıştı
cimcimemmmm Gulbeyazozgul canim tahin üzerine çıkan yağı kullan bir diğer doğal öneri de ayva çekirdeklerini üstünü geçecek şekilde su ekle beklet jel kıvamını alacaktır kendiliğinden. O jeli sürersin
Selmaeren27 Gulbeyazozgul geçmiş olsun ayva çekirdeğini suya koy jel gibi oluyor onu sur canım birebir
Ezelioz Gulbeyazozgul garmastan pomat en iyisi bende gümüş kapak vs hiç işe yaramamıştı garmastanı sürdüm yırtılan göğüs ucum 1.sürmede iyileşti
motherofcats Minnosumm89 aynen. lansinoh krem tek başına geçirmiyor ama yanında gümüş kapakta kullanınca geçiyor.
motherofcats Gulbeyazozgul gümüş kapak kesinlikle. benim onunla hemen düzeldi. e bebek in kendi markası olana bakın fiyatı da uygun. 170 tl falandı.
Gulbeyazozgul motherofcats canım dedigin gibi uygunmus tredyolfa cok pahalı diye almamıstım eşime dedim e bebekten aldı hemen inşallah işe yarar cok teşekkür ederim
Hazelasln Ayvalık çekirdeğinden yapılan jel krem kesinlikle çok etkili.Ne kremler kullandım geçmedi.Ayva çekirdeğinde ile 2 günde baya bir düzeldi.