cicekcikiz kuzucum rica ederimde niye sütünün az geleceğini düşünüyorsun kendini öyle endekse etme bak doğumdan 1 gün öncesi sütlac ye rezene çayı iç sütünü arttırır onlar bebeğinin doyup doymadığını nasıl anlarsın 5 kere çişli bez eline alacaksın emip emip te ağlıyor uyumuyorsa bilki doymuyordur biz doğumdan 5 gün sonra sarılık için kntrole gittigimizde kan aldılar 16 bucugu bulmus yatisa aldilar 1 gece yogun bakımda kaldı o gün hemsire bize bebeğin doymadigin söyledi mama takviyesi yaptık 1 ay sonra kendi cocuk doktorumuza normal kntorole gittigimizde artık doydugunu mamayı kesebilecegimi söyledi çünku 1 ayda 1300 kilo almisti ve mamayla bu kadar kilo alamaz dedi doymadigini nasil anlarim dedigimde günde 5 kere cisli bez alacan eline bide kakasini 3 4 kere yapacak dedi şimdi 3 aylik oldu sukur tek anne sütü veriyorum kendini öyle strese sokma minicik mideleri var zaten hemen doyarlar bide sezeryanda süt kanallarının açılması 2 3 günü buluyor sen sık sık emzir emzirdikce sütün gelecek iyice biberona çok alışırsa memeyi tutmaz baktın emdigi halde aglıyor günde 2 ögün mama verebilirsin bende öyle yapıyordum bi gündüz bi gece veriyordum 1 ay öyle yaptık zaten 1 ay sonra normal cocuk doktoruna goturdugunde kilo artışında belli olur doyup doymadiğı doktorun daha iyi bilgi verir ama bende böyle dusunuyordum doyarmi sutum yetermi diye ama boşa skıntıya sokmşm kendimi