Elaa_gozz Esra-mom29 çok normal canım ben hamilelik önceside sonrasında hep akıntı yaşıyorum 19+3 deyim ilk öğrendiğimden beri var hamilelikte normal diyorlar
Lilyumfokimum Çok normal canım. Şakır şakır geliyor. Bazen koyu bazen su gibi geliyor doktorum da normal ded.
Esra-mom29 Tusami ben günlük pedden çok hoşlanmıyorum işin gerçeği peçete kullanıyorum daha hijyenik geliyor
Bettuss_123 Tusami günlük ped kullanmasanız keşke. Mantara meyilli bir bünyeniz varsa hava almayı engellediği için mantara zemin oluşturuyor 🤦🏻♀️
Tusami Esra-mom29 peçete iş görüyor mu ya, deneyeyim bende, günde belki bir çamaşır olsun kurtarayım, yetmiyor valla🤷🏻♀️
Tusami Bettuss_123 öyle oluyormuş bi arkadaşım var doğurmak üzere hep günlük ped kullanmış enfeksiyon olmuş.. çamaşır dayanmıyor ne yapacağız böyle 🤷🏻♀️
Bettuss_123 Tusami aynı dertten muzdaribim ben her gittiğim yerden pamuklu iç çamaşırı alıyorum en sağlıklısı bu mantarla ya da enfeksiyonla uğraşmak çok zor çünkü.
Esra-mom29 Günlük ped enfeksiyona sebep oluyor çünkü bizde bu dönemde herşeyden etkileniyoruz o yzden en iyisi peçete