Vuslaaatt 37 haftalık hamileyim anneler 2 gündür tansiyon 13/9 dan inmiyor kafamda bir basınç 14 ü görürsen gel demişti doktor ilk defa yükseldi ne yapsam gitsemmi bilemedim bebeğimde toplanıp duruyor 😢😢
kardelenimm Vuslaaatt benimde 15ten aşağı düşmüyordu bi inip bi çıkıyordu meğer böbreğim tetikliyormuş hastaneye yattım biraz iyi gibi şimdi
Hcrksk Geçen hafta bende de aynı durum vardı.Doktorum 3 gün ölçüm yap dedi ona göre ilaca başlayacağım dedi.yine düşmezse doğum olur dedi.çok şükür düştü benim.tuzu kes canım.dışarda yemek yeme mümkünse.bide stresten uzak dur
Vuslaaatt Hcrksk doktora gittim canım stresten yükseliyor korku var o yüzden sancılarım başlamış stres yapmamam lazım idrar da bişey çıkmadı ama
Seydaaydogan Benim arkadaş tansıyon yükseklığınden sezeryan olmuştu bebeğe kan gitmiyor tehlıkeye atmaya gerek yok demişti doktor bnce ihmal etmeyin geçmiş olsun.
Vuslaaatt Seydaaydogan gittim canım doktora sancım çıktı nts de korkudan kendim stresten yükseltiyorum galiba idrar da Sorun çıkmadı Allahtan çok yüksek değil sabah kontrolümüz var doktor daha detaylı bilgi verir 😏