cansualisa Kızlar kalktı kakam var diye ama karnı ağrıyor demekki ne gelen ne giden sonra sarı sarı kustuuu ne yapmam gerekiyor biran beynim durdu üşüttü mü anlamadım hiçbirşeyimiz yoktu birden oldu ateşimiz yok çok şükür?
NaimeYilmaz cansualisa Salgın var bu ara :( Geçmiş olsun ben böyle durumlarda yemesı ıcın pek zorlamıyorum kefir ayran yoğurt ağırlıklı yedirmeye çalışıyorum. Uzun sürerse doktora gitmekte fayda var probiyotik falan yazabilir.
gecekusuanne cansualisa kustuktan sonra su verilmezmis haberiniz olsun nedenini bilmiyorum doktor öyle demişti.
Yasmnebe Çocuk hemşiresiyim ciddi bir enterit salgını var kusmayla başlıyor ishale çeviriyor. İştah kaybı oluyor ve susuzluğa bağlı ateşte başlıyor. Takip edin eğer devam ederse gün içinde bi acile gidin.
Yasmnebe cansualisa haşlanmış patates muz kefir yoğurt tüketebilir. Ama bolca su içirmeye çalışın susuz kalmasın. Onuda istemezse yudum yudum vermeye çalışın zorlamadan. Yemekte istemeyecektir Muhtemelen çok zorlamayın kusmaları artabilir. Çok geçmiş olsun. Probiyotik olarak reflör yada enterogermina da kullanabilirsiniz.
cansualisa NaimeYilmaz çok tşk elimin altında var probiyotik kuzum tavuk çorbası söyledim içiricemmm çok da seviyor yavrum kefir ayran yoğurt hayatta yemez içmez :( sadece çorba da tüketiyor yoğurdu da
NaimeYilmaz cansualisa Yoğurt çorbası cacık falan da yapabilirsiniz. Çorba ağır gelir çıkarırsa endişe etmeyin. Tuna kusmalı hastalıklarında 1-2 kilo veriyor genelde ınsallah uzun sürmez
cansualisa NaimeYilmaz böyle kusmam geldi deyip gidiyoruz ama yok kusmadı daha tavuk çorbası şifa gelir inş:(
Damlacaa cansualisa henüz dogurmadim çocuk bilgim yok ama kuzucuga Allah şifa versin. Maşallah pekte güzell 🌸🌸🌸🌸
gecekusuanne cansualisa sag ol canim. Hastaneye gittik direk covit testi yapti burnundan agizdan bizim ikinci gecirmemiz o yuzden ilk iki gun kotu oldu sonra duzeldi cok şükür
cansualisa Yasmnebe tavuk çorbası içirdim yarın kase limonlu ishal mu değşl mi daha yapmadı yine de vereyim mi probiyotiğiniiii