srnglcskn 26 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri yumurtadan tiksindim kokusu çok rahatsız ediyor aşırı derecede hemde. Benim gibi olupta yiyebilen var mı? Şu şekilde yaparsan rahat yersin diyebileceğiniz tarif varsa bekliyorum.. ☺️
Sevvl srnglcskn canım bende yiyemiyorum haşlamayı hala ağzıma sürmem ama 2 yumusta kiricaksam birinin beyazını atıyorum çok çok çok cirpiyorum kaşarlı yapıyorum gayet güzel oluyor 💓
Gulsahcicek srnglcskn bende yiyemiyordum ama haşlıyorum kuru nane,tuz,kırmızı toz biber döküyorum bana o şekilde kokmuyor ama yanında çay falan inince direkt kokuyor bardak çatal 😏
Burcuakgul Bana doktorum zorlama kendini bakliyattan da alırsın o proteini demişti 4 aydan sonra geçti şükür bence yiyemiyorsaniz zorlamayın kendinizi 🙏🏻
egeninincisii srnglcskn 2 dilim ekmeğin arasına (ben tam buğday tercih ediyorum) labne sürüyorum. Yumurtayı da çırpıp pişiriyorum üstüne kaşar koyup ağzını kapatıyorum. Kaşar eridikten sonra ekmeklerin arasına koyuyorum. Hem tadı güzel oluyor hem de yumurta olduğunu hissettirmiyor. Ben de yiyemiyorum başka türlü. Onun dışında tavuk kızartma, pankek ya da köftenin içinde tercih edebilirsiniz.
Merve201119 srnglcskn yunurta bende yiyemiyorum oldum olası sevmem ancak menemene yiyebiliyorum arada öyle yiyorum karabiberle
Livaa12 Bende yiyemiyorum aslaa , yumurta , et , tavuk, sogan, sarimsak , balik … Hic birini yiyemiyorm
KayraVeAnnesi_06 srnglcskn Genellikle haşlama değil omlet , yumurtalı tost , yumurta salatası , yumurtalı peynirli fırında ekmek gibi yapıp tüketiyorum
_edakrsu22 srnglcskn bu ben başından beri tiksiniyorum ve evde yumurta yapıldığı gün yemek yenilen masayı ve mutfağınin her yerini çamaşır suyuyla temizliyorum yoksa bana her yer yumurta kokuyor
Fidan_14 srnglcskn 30 hafdalık olan ben çoçuklugumdan beri yumurta yemiyorum dilime dahi surmuyorum en son ne zaman yedim bilmiyorum .Kurabiyelerde tatlılarda o ayrı onu hissetmiyorum