Melahatakca HSena38 şuan tam 39+0 olduk oglumusum ne zaman gelir bilmiyorum bende bekliyorum bakalım sabırsızlıkla sancılarım oluyor ama devam etmiyor geçiyor yalancı sancı gibi tamda anlayamıyorum çok tecrubesizim
Ebru_cekin06 HSena38 39 hafta dogurdum ilk cocumu 2mye hamileyim cok cok agir geciyo bel batiyo agriyo 33 haftalim doğuma hazirlaniyor yaziyor internette karnım düştü asaya zaten hareketleri iyi doktora sorcam bakalim
Tugcecanan HSena38 ben tam tersi diye biliyorum kızlar erken doğar erkekler tembellikten geç doğar 😂 hatta biz eşimin tarafında üç hamileyiz haftalarımız aynı ikisi kız bizimki erkek, kızlar çoktan doğdu biz hala bekliyoruz 😂
Busssx Caglaklckksl bizim de gelişim 2 hafta öndeydi kafası da 3 hafta önde gidiyordu 36.hafta da şiddetli bir ishal geçirdim 38 de kontrole gidince suyun azalmış bebek de 4 kg olmuş boyu da 52 cm alabiliriz bence riske atmayalım dedi bende zaten başından beri planlı sezeryan istiyordum bu şekilde oldu yani canım ☺️
Hiraaras Cinsiyetle alakali oldugunu düşünmuyorum. Oğlum 40-5 oldu sonra dogdu suni sanciyla gelmeye niyeti yoktu