Minikcennetim Yaklaşık 3-4 gündür karnım ara ara ağrıyor affedersiniz ishal olmuşum gibi ama değilim benek hareketlerini hissettiğim için doktorada gitmedim benim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu sanırım üşüttüm sizce doktora gitmeli miyim?
Busra_05 Minikcennetim arada bana da oluyor ishal mis gibi bir ağrı ama geçiyor sonra sanırım büyüdüğü için bende hareketlerini hissediyorum o yüzden bende gitme gereği duymadım doktora canım sürekli olan ağrılar sıkıntıymis galiba benim bir dk sürüyor sonra geçiyor belki gazimiz varsa oda yapabilir diye düşünüyorum
Se19 Minikcennetim benim de resmen karnımın alt tarafında rahmime doğru bir ağrı var. Bebek aşağı inicericek gibi Allah korusun…. 25 haftaya giricem. Doktor kontrolümde de her şey yolunda gözüküyor. Fakat bu hisleri en son ilk doğumumda suyum gelirken hissetmiştim. Bebek resmen aşağı inmişti. Şimdi de öyle gibi.
Bnmv-1 Minikcennetim bende de oldu öyle ağrı bi kaç gün sürdü şuanda yok doktorada gittim bişi çıkmadı
beyzzsenturkk Minikcennetim bende de var aynı sekilde ama sanki haraketlerinde azalma varmıs gibi hissediyorum normal mi bilemedim eşim panik yapma normaldir diyo ama karın agrısı bana regl sancılarımı hatırlatıyo bilgi aldığınızda bizi de bilgilendirir misiniz neyden kaynaklıymış
Minikcennetim Se19 bende sanki doğuruyor gibi sancı içindeyim bilmiyorum korkuyorum da ama bebek hareketlerini hissediyorum diye idare etmeye çalışıyorum bugünde sürerse gideceğim
Minikcennetim beyzzsenturkk canım benimde ağrılarım regl sancısı gibiydi idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaç verdi sende bir git istersen ihmal etme
Srn1991 Minikcennetim bendede enfeksiyon vardı antibiyotik verdi size hangi antibiyotiği verdi kullanmak istemedim ben ya 😤
Busra_05 Minikcennetim başka bir belirtisi var mıydı canım karnın ağrıması dışında idrar da yanma felan
Minikcennetim Srn1991 sef antibiyotik ben kullanıyorum sonuçta enfeksiyon tehlikeli birde benim çok artmış bol suyla içerek atamayacağım için kullanıyorum