Miniklerin_annesii Sahranr günlerimiz aynı canım benimde 2.sezeryanım olacak pazartesi gidecem henüz gün verilmedi bize pazartesi belli olur günümüz umarım
Tubifora Sahranr merhabalarr bende pazartesi dogum yapicam 37+4 de . Safra asidim cok yükseldi, alerji kaşıntı derken erken almak zorunda kalindi 😊
Sahranr teachering06 aynı durum bendede var korku heyecan aynı anda Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Rapunzelinanasi Sahranr ben de 17 gün önce 37+6 da oldum. Kilo konusunda üzülmeyin çünkü doğunca da çabucak toparlıyorlar 🥰
Ebrar68 Sahranr haftaya çarşamba günü kontrolüm var o zmn 35 haftalık olacam doktorum gün verir mi bilmiyorum benim bu 3 sezaryanim olacak gün verir diye umud ediyorum ama.
ozge2306 Sahranr çok iyi 🥰 hiç Korkma canım 2800 gayet normal 2500 ü geçmesi yeterli🤲🏻 Sağlıkla gelsin minik
gunesx Sahranr benimde bugün 37+2 38+2 gün aldım 22 ekim e haftaya bugün kısmetse doğum sizin doktor mu belirledi siz mi seçtiniz 🥲
Sahranr gunesx doktor belirledi canım daha dayanmaz asagiya inmis baya hatta saliya kadar bile belki dogurabilirsin sancın olabilir dedi bizim bebek baya sabırsız 🤗
Sahranr ezgikrslyn02 almıyor dedi bu haftalarda bebekler artık çok az alır dedi 1 haftada sadece100 grm almış bende şaşırdım