Ebraradinn Hanımlar bugün ebe göğüs ucumun olmadıgını evde çekip bırakarak egzersiz yapmamı söyledi bu tarz problem yaşayan varmı
Zuhalkorkmaz2205 Ebraradinn canım benimde yoktu. Hastanede hemşireler silikon alın dediler eşim alıp geldi. Sonra taburcu olunca ara ara normal verdim. Verdikçe göğüs ucum çıktı şuan silikon kullanmıyorum artık
Kbrmrt Ebraradinn Banada hemşire göğüs ucuma masaj yapmamı söyledi. 5. Aydan beri her gece karnımı yağlarken göğüs uçlarımıda yağlıyorum. Belirgin şekilde uçlarım çıktı gerçekten👍
Harunnisa Ebraradinn bende meme ucu yok kızım tutamamisti neler denedik falan hicbirsey yaramadi ememedi ama oglum dogdugu an tuttu ucu olmayan mememi ve 2 yasina kadar emdi ama tek göğüs emdi suan hala ucu yok bakalim bu sefer ne olacak
ZeynepSabancay Ben yaşamadım ama yakınlarımda meme ucu olmayanlar arkadaşlarım var. Göğüs ucu aldılar silikon onunla emziriyorlar.
nesildidemtopuz ZeynepSabancay benımde aynı sorunum var memnunlar mı marka olarak ne kullanıyorlar bılgınız varsa paylasır mısınız bu konuda kafam cok karısık ılk oglumu bu yuzden hıc emzıremedım yenı bebegımde de aynı sorun olmasından cok endıse edıyorum bılgı verırsenız cok sevınırım
Glbyrk Bana da doktorum zeytinyağı sürüp masaj yapmamı söyledi ve dediğini yaptıktan sonra çıkmaya başladı denemenizde fayda var ☺️
Maviii Glbyrk benimde azıcık var ya ve ufak, hakiki zeytinyağı mı acaba bende deneyim, ama 32. haftadayım erken mi acaba
PINARPEKER Glbyrk zeytinyağı surerimde nasıl bi masaj yapmicamki cikicak canım.. anlamadım ben. uç içerde çıksa bile içeri giriyor tekrar. napicam bende bilmiyorum
Glbyrk Maviii evet hakiki zeytinyağı olacak canım yok erken değil bende 31 haftalık hamileyim 30 da başladım yapmaya
Glbyrk PINARPEKER etrafına çimdikler gibi yavaş yavaş yapacaksın canım tamam tekrar çöküyo ama sürekli öyle yaptığın zaman elini sürdüğün zaman hemen çıkıyo ☺️Yine de denemede fayda var
Glbyrk Maviii Evet canım çıktı yine yapmaya devam ediyorum bu masaj göğüs ucunu yara da yapmıyprmuş bebek emdiği zaman sürekli yapıyorum ben arada yağ sürmeden de yapıyorum ☺️
Merveozcelikcckl Ebraradinn benim ki de küçüktü bir hafta emzirdikten sonra normal boyuta geldi ama biraz emzirmekte zorlandım
Kubraaatmr Merveozcelikcckl hiç korkmayın ins güzel doğumlarimiz olur hepimizin. Dediklerimi uygulamaya çalışın güzel haylelr kurun. Kendinizi ağrıya odaklamayin hissedeceğiniz şeyin kasılma klduguna beyninizi ikna edin.