Serap60 19+4 haftalk hamileyim bgun detayli ultrasona girdim cok skur iyi dedi hersyi gelisimi falan sdce suyu birz fazla dedi pek aciklama yapmadi doktor sizdede olan var mi ne demek oluyo ayni durumu yasiyipta dogum yapanlarda bi sorun falan var mi acaba ?
Hilyenur Serap60 Bana da dediler sonra şekerden hamurdan uzak durdum düzeldi doktorum şekerle ilgili olabilir dedi suyunun fazla olması erken doğuma sebep olabiliyormuş ama düzgün beslenmeyle düzeliyor
SeydaDoruk Serap60 bende hamilelik şekeri var 38. haftaya kadar sorun yaşamadım ama bugünkü kontrolde suyu fazla dedi. Şekerle alakalı olabilir ama doktorun en doğru bilgiyi verecektir sana
Mervesonerutku Canım suyunun fazla olmasıda sıkıntı az olmasıda fazla olması her an kese patlayabilir erken Doğum olabilir
Serap60 Hilyenur insllh bnmde duzelir inanarmisin canm seker le tatliyla hic aram yok nden byle acba hayrlsi baklm
Maviii Serap60 ekmek makarna pirinç poğaça meyve tarzı şeylerde tetikler canım, sadece şeker değil yani, biraz dikkat edince düzene biner inşallah
Serap60 Mervesonerutku brz icm rahat etti cnm sgl ya ama cok fazla demedi brz dedi bnmkine insllh duzelr 😞
HalisEbruoban Canim sadece seker tatli degil meyve pirinc metve sulari pirinc bezelye hamurisi bunlardada seker var bende cikti ilk bebegimde diyet yaptim oradan biliyorum suyun fazla olabiliyo iri bebek oluyo erken dogum riskin oluyo dikkat etmelisin
Serap60 HalisEbruoban aynen haklsin cnm bnde dikkt etmeye baslymda doktrun bna dememesne snr oldm ya nye byle dikkt et yedklerne fln dmedi acaba
Serap60 HalisEbruoban evet soyledi canm bgun detayliya gttm hrsyine norml dedi suyu brz fazla dedi seker yuklemsinide uygun gryorz dedi seker yuklemesde yaptr dedi sdce bu kdr
HalisEbruoban Serap60 o zaman endiselenme canim biraz fazla demis seker yuklemesinde belli olur korkma insallah bisey cikmaz
SmyyeOsmn Canım banada doktorum suyumun fazla olduğunu söylemişti Şeker testi yaptı sonra şimdilik 36 haftalığız ama yinede yeme icmene ve aşırı şekerli gıda meyve turu şeyleri tüketmemeye çalış