Bebetooooooooooo Merhaba güzel hamişler Su da doğum yapan yada yapmayı düşünen yada benim gibi yapsam ne güzel olurdu diyenler var mı ? 😄
minikturtam1 Bebetooooooooooo ben istemistim aslida ama takipli oldugum hastaneye sordugumda sadece sezeryan ve normal dogum var dediler. O yuzden vaz gectim.
Gull_94 Bebetooooooooooo sancı kısmında sudan cıkmamanız ve hareket etmemenız beklenıyo o yuzden daha zor geldı bana vazgecmıstım Hemsıre kenarda comelır vazıyette durmamı ve o pozısyondan daha baska sekle gecemeyecgımı soylemıstı o yuzden ıkısınde de sadece sancı kısmında suya gırdım gerı cıktım
Emine_eymen Bebetooooooooooo o sancı anında sıcak su nasıl rahatlatıyor varya anlatmam imkansız bişey suda dogurmadım ama hastanede sık sık sıcak suyu girdim çok dehşet güzel yaa nasıl anlatıyım bilmiyorum suda dogurmadım sıcak suya girdim bide devamlı suda olsaydım çok çok çok kolay geçermiş
Bebetooooooooooo Instagram da bi doktor görmüştüm wp tan sordum kadın bikaç hastane ile anlaşmalı ,hastanenin doğum ücreti yanısıra Dr un ücretin 15 bin TL di 5 bin de hastanenin olsa 20 bin TL ye suda doğum 😄 ne kaaa ucuz ne kaa ucuz 😄😄
Bebetooooooooooo Sadece Dr için 15 bin deyince acaba bi havuz alıp evde doldurup kendim mi doğursam diye düşünmedim değil 😂😂
Gull_94 Bebetooooooooooo herkesın dogum tecrubesı baska tabıkı Sıcak su agrı kısmında etkılı bı yol Ilk etapta su ıcındeyken sancıları karsılamak daha kolay oluyo psıkolojık olarak rahatlama gelıyo ama ılerledıkce bı noktadan sonra suyunda ıslevı kalmıyo benım tecrubeme gore cunku artık hareket etmek ıstıyo ınsan Dogum anında da (sırt ustu veya dız ustu pozısyonda )kollardan kuvvet almak bı sekılde sancı gecınce soluklanmak adına rahatlık aranıyo Su ıcınde bu mumkun sureklı comelme pozısyonunda uzun sure kalmak ıcın epeyce egzersız lazım olsa gerek veya tahmın edılemez ne derece dayanabılcegı kısının
Tiiffany Emine_eymen Sanırım evet tahmin edebiliyorum. Bende duş alayım diye suya girdim. Cok rahatlamıs olmaliyim ki suyum patlamıstk😂
Asli2023 Bebetooooooooooo ilk dogumum suda oldu oğlumu dünyaya getirdim..diğer doğumlarim normal sekildeydi ikisini düşündüğümde suda doğum daha rahat ve daha az sanciliydi
Emine_eymen Tiiffany yok böle bişey cidden bu kadar rahatlatcanı tahmin etmiyordum anam herkes suda dogursun boşuna acı çekmesinler 👍
Tiiffany Emine_eymen ama buna ragmen sezeryan a girdim kendi istegim ile :) normal benlik hiç değil. Yapanları tebrik ediyorum
Emine_eymen Tiiffany 2 normal dogumum var ama ikisincisinde Allah korusun kanamam zor durdu bayagı zor bir doğumdu çünkü minikim kafasını yamuk yerleştirmiş inatçı kızım❤️
Emine_eymen Bebetooooooooooo diğer cevaplarımda yazdım aslında suda dogum yapmadım sık sık suya girdim hastanede ebeler soktu aşırı iyi geliyodu sancıyla sıcak su bide suda dogursaymışım acayip kolay olurmuş dedim