Opheliaaa Bilen biri cevaplayabilir mi lütfen bir kaç gündür hatta bir kaç haftadır açık açık yazacağım ama idrarimizi yaptığımız yerde tam olarak pütürlü birşey elime geliyor ne bu kızlar bebek kafasimidir nedir sormadan edemedim valla artık 🤔
Hulus Opheliaaa idrarinizi yaptiginiz yerle bebek kafasının bulunduğu yer aynı yer değil ki bu mümkün değil kaldı ki bebek kafası olamaz zaten mümkün değil bebek kafası olsa duramazsınız 😅
Opheliaaa Hulus Zlh32 Vajina girisi demek istedim aslında ben yanlış izah ettim 🙈 38+2yiz Ne ağrı var ne sızı yani sadece pütürlü birşey hissediyorum. Kafası görünüyor falan diyolar yabende öyle bişey sandım ne bilim🤣 Bide ben ilk doğumumda böyle bişey rastlamadım şuan azalmış dendi suni sancı verildi. Ne suyun bosaldigini gördüm ne bişey yani ondan dolayı fikir sahibi değilim
DefCan01 Hiç anlamam ilk gebeligim benimde üstte kalsın Bir de kaç haftalıksınız? Kese delinmeden su gelmeden bebek kafası nasıl geliyor 🙈
Zlh32 İdrar yaptığınız bölge ile bebeğin bulunduğu bölge çok alakasız yerler. Vajina girişi bile olsa çok alakasız. Bebek rahimde karnın içinde . İltihap ,sivilce gibi birşey olmuş olabilir. Ağrı sızı varsa doktora gösterin bir.
Hulus Opheliaaa yok dediğim gibi şuan o bebek kafası olsa mümkün değil bu halde duramazsınız korkmayın öyle bir durum değildir ama doktora bir muayene olmakta fayda var enfeksiyon olabilir. Bende şuan 38+1 im benimde giriş kısmında şişlik vardı doktor muayene etti normal dedi mesela ona yapısı gebelikten dolayı bozulabiliyormus sonra normale dönüyormuş belki öyle birseydir sizinkide
Opheliaaa Hulus Belki de yaşadığımız aynı durum olabilir evet bakalım pazartesi kontrolümüz var inşallah hayırlısı ne ise o olsun teşekkürler yorum için 😍