BurcuH Bu duyguları kelimelere dökmek o kadar zormuş ki inanın nasıl başlayacağımı bilemiyorum.öncelikle buradaki doğum hikayelerini okuyarak normal doğuma karar verdim.En son doktor kontrolünde 1 cm açıklığım vardı bu arada 29 eylüldeydi son kontrolüm ve doktor 5 ekime kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririm dedi suni sancı almak istemiyordum yürüyüş yap bol bol ve hurma ye dedi doktordan geldikten sonra başladım hurma yemeye yürüyüşe de salı olsun öyle başlayalım dedik salı günü dış çekim yaptırıcaktık pazartesi evi temizledim biraz 23.30 gibi yattım uyumuşum gece 1.30 gibi uyandım yataktan kalktım su akmaya başladı az geldi daha bişey olmaz dedim tuvalete girdim çıktım tekrar su akmaya başladı dedim benim kız geliyor artık baştan beri geç döllenme vardı o yüzden çok rahattım daha gelmez daha zamanı var diyordum neyse girdim duş aldım eksikleri koydum çantaya çıktık gittik hastaneye saat 3’ü geçmişti hastaneye gittiğimizde ebe açıklığa baktı 1.5 cm sancılara baktı 100lerde ama ben hiç ağrı hissetmiyorum yandık dedim daha açıklık çok az neyse başladım merdiven inip çıkmaya eşimle yürüyüş yapmaya hastanede sürekli dolandım ara ara gelip bakıyor saat 6 gibi 2.5 cm olmuş ben yine yürümeye merdiven inip çıkmaya devam çünkü hamileliğim boyunca çok az yürüdüm harekette etmedim çok fazla neyse saat 9 gibi doktorum geldi açıklık 4 cm olmuş pilates topu istedi ebe getirdi bununla açıklık daha çabuk artar dedi ama benim ağrılar sık sık girmeye başladı yatakta daha rahatım dedim zor açılır böyle yatarak dedi neyse pilatesin üstünde 2-3 zıpladım olmuyor yapamadım saat 10 oldu ebe geldi açıklık 9 cm olmuş hadi doğumhaneye dedi hemen Doğum masasına çıktım baktılar sancı odasına geçtik tekrar eşim ve annemde yanımda klozette ıkınmamı söylediler yaptım masaya tutunup eğil kalk dediler bu işlemleri yaptıkça 5 dk’da bir alıp Doğum masasına kontrol ediyorlar en son saat 10.30’da aldılar tamam artık zaman geldi deyip eşimi ve annemi dışarı çıkardılar masaya çıktım 5-6 defa ıkınmamı söyledi ebe ıkındım sonra masada eğil kalk yaptım saat 10.50 oldu saçını gördüm dedi doktoru aradılar doktor geldi saat 11.00 da doktor geldikten sonraki 3.ıkınmamda kızımın sesini duydum o an dünyam değişti sıcacık göğsüme koydular kokladım kızımı eşim çok ağlamış dışarda eşimi çağırdılar geldi gözleri şişmiş ağlamaktan beni öptü kızıma baktı çıktı doktor dikiş için çok az anestezi verdi 3 dikiş atılmış saat 11.20 gibi doğumhaneden odaya gittik 1 gece kaldık hastanede şu an 1 haftalık olduk doğum olduktan sonra hiç yatmadım normal doğuma bir engeliniz yoksa o anı doya doya yaşayın çok şükür kızımda bende çok iyiyiz doktor minyon olucak en fazla 2800 doğar dedi 3300 50 cm doğdu üçlü testi orta derece riskli çıktı karnından su alıp bakalım dediler Allah ne verirse kabulümüz dedik çok şükür bi sıkıntı yok bir daha doğursam yine normal yapardım.Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın şu an yemeğim uykum her şeyim kızım oldu Allah’ım kimseyi evladından ayırmasın 🙏🙏(çok uzun oldu hakkınızı helal edin )
Senemseninle BurcuH Masallah insallah bizimde öyle olur canım Rabbim evladına da sana da hayırlı uzun ömürler versin sana bağışlasın 😘Sağlıklı büyüsün inşallah
Bebekveanne Nasil ozeniyorum suan sana bir bilsen maasallah rabbim cocuguna uzun saglikli omurler versin bize de boyle kolay dogum ☺
Yesimalmila BurcuH saglikla huzurla büyütün bebebiginizi. darısı bize insallah. böyle doğum hikayeleri okuyunca cok mutlu oluyorum.
Fatma1810 Maşallah size Rabbım saglıkla buyumeyı nasıp etsın. Hurma yemeye basladım demıstınız nkacıncı haftada basladınız pekı
Fatma1810 BurcuH 36+4 olduk doktor dedı gelısım twmamlanmıs artık doguma hazır ne zaman ısterse o zaman gelecek bebiş dedı bn hırmayı ne zaman baslayayım acaba bana bı onerıde bulunabılır mısınız
Mhtpsrkn Böyle normal doğum okuyunca bende çok hevesleniyorum inanınki.Sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu🙏🏻😊
DuyguGkgz BurcuH kaç haftalıkken doğdu biz de 39+2 tiz ama sıfır belirti hala çok yukarda bebeğin hiç ümidim kalmadı sizinki gibi bir mucize bekliyorum 🙏🏻
Edagns BurcuH böyle güzel doğum.hikayeleri duymak huzur veriyo bana gözlerim doldu ya masallah allah analı babalı büyütsün bütün hamislerle sağlıkla huzurla bebislerimizi kucagimıza almatı nasip etsin rabbim😍😍🌹🌹
Fatmasnny BurcuH allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı. Şu bloglarda normal Doğum için yazılanları okudukça sinirlerim tavan yapıyordu. Çok iyi geldiniz 💞 allah hepimizi çabucak sağlıkla kurtarsın