zty0206 😓😓 kızlar çok endişeliyim biraz önce kafamın arkasında misket kadar bir şişlik hissettim ve acımaya başladı çok korkuyorum kötü bişi var diye acile gitsem bakar mı
Dygsnkgl zty0206 geçmiş olsun insallah birşey yoktur iyi düşünelim iyi şeyler olsun bu bölümle ilgili bir alana gidin en kısa zamanda
2nmr zty0206 neden olur bilmiyorum ama benim kafamda iki tane misket kadar yap bezesi vardı ameliyat oldum kesip derini altından aldılar ama çok basit işlemdi, şimdi bir tane daha farkettm
zty0206 2nmr peki nasıl bir süreçti seni zorlayan birşey oldu mu çok korkuyorum daha 4 aylık kızım var Emiyor
2nmr zty0206 Ben plastik cerrahiye muayene olmuştum ameliyatı da o yapmıştı ama siz isterseniz önceden bi acile gidin o yönlendirir gibi. Korkmayın Allah’ın izniyle kötü bişe çıkmaz inşallah 🙏🏻 Evet dokununca acı oluyordu hafif ama çok dokunmayın diyorlar
Dygsnkgl zty0206 nöroloji yada beyin cerrahı ilgilenir diye düşünüyorum yinede danışma görevlilere durumu izah edip sorun
2nmr zty0206 Ben bişe anlamadım ya hemen operasyon oldu zaten sonra bir geceleri zordu üstüne yatmakta zorlanıyordum ama öyle çok acı verici bişe yoktu, sonra dikişleri aldırdım oldu bitti öyle zorlanmadım yani