Milazk Kızlar merhaba adet günüme 6 gün vardı da heyecandan erken gebelik testi aldım bugün yaptım silik çizgi çıktı sizce durum nedir ☺️🌸 https://imgyukle.com/i/n4cfnv
Srdm Milazk bende 5 gün öncesinde erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenmistim canım hayırlısı olsun kan testi ver bir an önce 😊
bilgegk Milazk Bende 2 gün önce kaset testte çok silik bir çizgiyle öğrendim canım hayırlı olsun en kısa zamanda kan ver 🌺
Edilek Milazk çok net bir çizgi var benimki bundan çok daha silikti 1 hafta önce. Sonra adetime 2 gün kala kan verdim 96 idi sonucum.
Milazk Edilek biraz daha büyüsünde öyle gideyim şimdi çünkü öyleyse bile çok erken burda hastaneler o kadar pahalı ki gitsem bilerek diyecek 12 gün sonra tekrar gel diye tam 7 haftalık olsun öyle bişey varsa bişe en azından iki kontrol 1 olsun ☺️🙏🏻
Belinay_AliEge Yaaa bende ilk gebeliğimi bununla öğrendim vay be 10 gün vardı adetime ahh hayat göz yaşım pıt 🤤❣️🥺 sağlıklı gebelik olsun inşallah canım benim 🤎
Milazk Belinay_AliEge teşekkür ederim canım benim kızım da 2 yaşına girdi sürekli yalnız bizde dedik neden ona bir kardeş arkadaş gelmesin birlikte büyüsünler diye umarım bir zaman sonra buraya isyan postu açmam 😂😂😂
Milazk Nursah123 seni çok iyi anlıyorum çok üzücü yıpratıcı bir süreç ama merak etme inşallah olacak fazla stres iyi değil allah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤍🌸