Yagmurakks 22+3 haftalık olduk. Ama göğüs ucum yani göğüsümün yeryeri çok kasiniyorum ucunu tutuyorum kasiyorum kabuk baglamiş kaşımak istemiyorum erken süt gelecek diye korkuyorum başınıza geldi mi? Acayip kötü oldu ya inşallah erken süt gelmez. Vazalin filan sürem iyi gelir mi acaba Enaz ondan yumuşatır azıcık aslında evhamli birisi değilim ama ilk gebeliğim daha yeni oldu. Neden acaba
Mavi20 Yagmurakks ben badem yağı sürüyorum hafifletiyor kaşıntısını. Bence uyarmayın göğüslerinizi ilk süt önemli nemlendirici krem yağ falan nemlendirici kullanın.
sudamlasi Yagmurakks kantaron yağı veya zeytinyağı sürebilirsin asla da kaşıma🙇🏻 kaşıdıkça kaşıyasın gelir
Alisatina Yagmurakks bepantol pişik kremi yada normal kreminden kullana bilirsiniz ilk gebeliğim benimde doktorum kullana bilirsin dedi gecti
Agg0207 Yagmurakks benimde aynısı oldu gecen gün kahverengi kısımı ama aşırı derecede bi kaşıntısı vardır vazelin yag sürdüm sürekli nemli dursun diye şimdi kabuk bagladı kaşıntısı geçti allahtan çok kötü bi durum 😕😕
Bsrgrss Krem mi kullansanız acaba? Hani şu göğüs için olan belki erkenden başlamanız gerekebilir kızlar. Kaşıyıp uyarmayın göğüslerinizi daha fazla