yabadabaduu Soruyorumm ben lansinoh aldım küçük olanından antikolik biberon anne memesine çok yakın ve yumuşak ucu yorumlara göre aldım bende. ihtiyacım olursa diye kaşık biberonda aldım ama sütüm gelmezse tabi biberon lazım olucak
Misssitare Soruyorumm benim sütüm azdı başta hastahanede 1 kere mama verdiler. Biberon götürmemiştim evden getirttim. Ebebekten küçük bi biberon almıştım ama aventte vardı. Ondan daha iyi çekiyor
Ecarve Soruyorumm biberon alma süt geliyo kaysı hoşafı ve anne çayı iç ayrıyetten biberon meme reddi yapar foşur foşur akanla memeden gelen süt bşr değil ve biberon değil mama kateteri al eczaneden şırınga ile mamayı koy ucunu gögüsüne yerleştir seni emer gibi verin kokunu alır böylelikle hem memeni emer hem kataterle memeden süt geliyo hissi olur 5tl bişi katater
Soruyorumm yabadabaduu aynen ben de son ana kadar almadım ama sezerryandan sonra gelmezse eşim gidip eczaneden alır fiyat olarak yüksek bi rakamdan kesin o yüzden çantada olsun diyorum insallah sütüm gelir
yabadabaduu Soruyorumm bencede kesinlikle eczaneden hiçbişey aldırma 2 katı fiyatlar çünkü. e bebekte biraz daha pahalıydı ben 80-90 tl ye civilden indirimden aldım hala aynı fiyatmı bilmiyorum tabi bakmak lazım
Udu Prensesmelek bende antikolik biberonunu alicam ama bu kolik aparatini cam olan serisinede kullanabilirmiyim acaba ya uyumlu oluyormu
Meleklerim00 Soruyorumm kuzum sütun gelmezse mama kaşığı önerdi bana doktorum eğer ilk biberon verirsen sütun geldiğinde senin göğsünü emmez dedi o yüzden yenidoğan mama kaşığı var onu alcm
Ecarve Soruyorumm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu kilosu flan da güzel olur inşallah Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin biberon mama kaşığını boşver senin kokun ve memen baktın süt az yada gelmedi 3gğn sonra net geliyo iki sezeryan oldum o yüzden diyorum mama kateteri al sana tek önerim bu onlara ihtiyacın kalmıcak hattaa hemşire sana yardım eder evde de öyle verirsin çünkü biberon mama reddi kaşık da emme refleksi vermediği için bebek anlamıyor
Meleklerim00 Soruyorumm kesinlikle yoksa göğsünü almasa zorlanırsın kuzum e bebekte var ordan aldım ben
Edabykl Soruyorumm manuel pompa tam bi iskence ben 2 tane manuel aldm cok pisman oldum kesinlikle elektrikli alın ben hala elektrikli ile sagiyorum cok daha fazla geliyo süt ama manuel hem ugrastiriyo hemde elektriklide geldigi kadar gelmiyor baktim olacak gibi değil esim hemen gidip elektrikli olanı almıştı
Oykununannesiikinciyolda Soruyorumm bence biberon alma ona alisirsa seni hic emmez. Biberon kasigi var onu kullan. Yada eds sistemi diye bisey var onu yap. Eds sistemi yaz anlican ne demek istedigimi o daha faydali.
Soruyorumm Oykununannesiikinciyolda hastanenin yanındaki eczaneler pahalı mecbur kalırsak çok para gider eşime kitlerler orda 😁
Edabykl Soruyorumm Philips avent aldim 22 gun once dogum yaptım ilk sutum geldi emzirdim ama gogus ucum olmadigi icin kavrayamadi bebeğim ac kalmasin diyede hipp combiotic mama almistim ondan verdim simdi hem emziriyorum hemde ekstra mama veriyorum mamada bulundurun yaninizda lazim olabiliyor
Oykununannesiikinciyolda Soruyorumm emzige kimse zorlamaz. Biberon yerinede eds yada kasik biberonla verirsin olur biter. Yani kendin bilirsin tabi ama emzirmek istiyorum diyosan diye israrla soyluyorum. Biberon veripte sonra memesine alistiramayan cok anne gorduk o yuzden soyluyorum. Tabi son karar senin canim🥰