Duru03 MerveTaer mart 20 doğum tarihi zaman hiç geçmiyor bel ve bacak ağrılarım başladı sırt üstü yatabiliyorum sağa veya sola yattığımda acayip bel sırt ağrılarım oluyor 27 haftalıkken 1025 gramdı
aslicerkan MerveTaer 28+1 ama kilomuz en son 10 gun önce 1000 kiloyduk günler azalıyor heyecan artiyor bakalim hayırlısı olsun 🤗
cevriyetoy MerveTaer 31+0 dayim. Ben toplamda 7 kilo aldim kizim 29+5 te 1500 du. Bel agrisi ve uyku duzensizligi nefes almakta güçlük hepsi mevcut😊
reflesha MerveTaer en son 28 haftalikken gittim 1135 gramdi simdi 31 haftaligiz haftaya gidicem inşallah cabuk yorulma ve nefes nefese kalma sorunlarim var malesef
Hayrunisa 28+3 😊 Geceleri ayaklarım halsizleşiyor bazen kalçadan aşağı bazen diz kapaklarından aşağı 🤦🏼♀️ Oğlum 1 ay önce 730 gramdı bu ay kontrolümm var bakalım ne kadar olmuş merakla bekliyorum 😍👶🏼💕
MerveTaer Duru03 maşallah benim de 16 mart fakat sezeryan olucak büyük ihtimalle 2 hafta öne alır heralde doktorum
metinhilalmehlika Duru03 benimde 20 mart tahmini doğum 26. Haftada 1200 gr falandı ve inanılmaz bel ağrısını bende yaşıyorum
BusRAmazan Duru03 sırt üstü yatmak pek saqlikli deil diolar doktorlar yanlarına yatmaya dikkat et cnm
MerveTaer Bacaklarım huysuzlaşıyor uyuyamıyorum istem dışı hareket ediyor bacağım bi tek o sıkıntım var inşallah oda geçer
Hayrunisa Benimde nasipse 24-25 mart 😊 daha da var nasıl geçecek zaman bilemiyorum sabırsızlanıyorum iyice
Tbrk 27+6 yarin kntrol var cok merak ediyorum kilosunu vs. Bakalim doktor ne diyecek 😍 artik sirt ustu yattigimda nefes darligi yasiyorum. Onun haricinde kendimi hafif hissediyom hic hamile deil gibi🤣
burcuali38 Sabırsızlıkla bekliyoruz her geçen gün heyecan artıyor 🙈 doğum tarihi 20 mart görünüyor ama bakalım bebişin keyfi ne zaman yetecek 😇 bugün gittik kontrole 1100 gram dedi doktorumuz 29+1 olduk 👼❤
Zeyneps burcuali38 b Benim de 29+2 haftalık.Kilosu bir hafta önce1250 gramdı.19 martta doğacak bakalim paşamız. HEYECANLA bekliyoruz 😚😚
SemaSimsek Bende 31 + 2 haftaligim 🤰💖 benimde bacak bel agrilarim var zorlaniyorum artik, bebek gecen hafta 1700gr di boyuda 42 cm. Benimde sezaryen Olucak, kac haftada yapilir bilginiz varmi?
MerveTaer SemaSimsek Bebeğin kilosu iyiyse 38 de alıyorlar doktora bağlı biraz canım bende cuma günü öğrenicem
Duru03 MerveTaer şuan 29 haftamdayım ters duruyor son haftalarda döner dedi doktorum dönmezse sezeryan tabi şuan bişi söylemek için çok erken dedi sen kendin mi istedin sezeryan
SemaSimsek MerveTaer hmm, ben galiba 36 felan saniyordum. Doktoruma bende bi sorayim gittigimde.. hastanede yatiyorum o yuzden ya eve gitmek yada dogurmak istiyorum artik 😔 yinede Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah 🙏