sema_mom yok hayır hissedilmiyor sadece bastırıyorlar bi ara o hissediliyor ama onda da acı yok kısa sürüyor zaten. Bende hep burdakileri okuyarak gittim sürekli sonda takılırken acıcak keserken acıcak kesin ilk kalkısta bayılcam kesin hissedicem düşüncesiyle gittim her seferinde aa hiç öyle olmadı dedim boşuna korkmuşum dedim. Ameliyathane cok soğuk yazab kişileride gördüm mesela onlara öyle denk gelmiş olabilir tabi ben üşüyorum dediğimde bile kat kat örttüler üstümü basımın altına sıcak hava üfleyen bişey koydular ne bileyim cok rahattı yani böyle beklemiyordum. Uyusukluk geçince ağrım başlayacak sandım ama yok yani ağrıda hissetmedim zaten ağrı kesiciler serum falan takıyorlar. Bence en önemliisi gaz cıkarmak en kötüsü o :) ben onu da kolay atlattım burda okumuştum kayısı hosafı yapın götürün diye öyle yaptım hiç gaz sancısı çekmedim bi defa gaz oluyor gibi oldu dikişler cok acıyor o zaman saniyelik sürmüştü benim Allahtan. Mesela yataktan kalkmadan bi kaç yudum içiyordum bi kaç adım atıyordum yürürkende içiyordum ondan sonra lavaboya gidiyordum. Yataktan kalkıp direk gittiğimde klozete oturmak zorlayıcı bence biraz yürüyüp gidince cok daha rahat oluyor