AAylinnnn Serklaj yaptıranlar lütfen bilgi verebilir mi nasıl geçti nasıl yapılıyo ve sonrasında yapılması gerekenler nelerdir çok ihtyacım var
Merveyks AAylinnnn 1 hafta önce oldum 21 haftalığım, 13 mm ile oldum bugün kontrolde 24 mm çıktı. Yatıyorum ev içinde küçük yürüyüşler ağır bir iş yapmıyorum şu an
Bernnnaaaa AAylinnnn serklajdan çıktıktan sonra mumkun olduğunca yat canım tuvalet yemek için kalk bende 23.haftada oldum suan 29 haftalık rabbim zamanında kucağımıza almak nasip etsin 🙏
AAylinnnn Ssudde kaçıncı haftada oldunuz ben salı günü olucam ve 22 haftalık olacak önlem amaçlı rahim ağzı kısalığından dolayı
Ssudde AAylinnnn Haftada 24 mm ile oldum 26. Haftada 18 e düştü sonra hiç klkmadım tuvalet yemek haricinde şimdi 33 haftalığım 17 mmde hafif yürüyüşlere başlattı doktorum . Ve progestan dex iğnesi kullanıyorum günde 2 ampul.
AAylinnnn papatya56 Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah açıkcası korkuyorum bende bebeğe bişey olucak diye
AAylinnnn Ssudde Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah kucağına almayı nasip etsin az kalmış senin zorlu bi süreç