Lidia Kızlar gebelikte gaz sıkışması için neler yapıyorsunuz . Ne kadar dikkat etsemde rahatsızlık veriyor . İlaç kullanan varmı ?
Udu Lidia aynı çile bende de var ya gece çiş için bi uyanıyorum inanılmaz sıkışmış karnım gazdan lavaboya zor gidiyorum agrıdan sonra lavaboda bi anda çıkıyo rahatliyorum gidip yatıyorum gece belki 5 10 defa kalkiyorumdur hepsinde aynı şekilde oluyo
aogoya Lidia ilaç kullanmanıza gerek yok kefir için her gün bir bardak mutlakaaaaa ve hep sıcak tutun kendinizi bende yaşadım ve çok kötü bi duygu bilirim hatta ayaklarımın altına sıcak su torbasıyla uyudum 2 gün öyle kendime geldim
Snmbbbb Lidia akşam saat 8 9 dan sonra birşey yeme çok rahatlarsın Ben eğer saat 8 9 dan sonra birşey yersem gece uykudan gaz sancılarıyla uyanıyordum o kadar kötü oluyordum artık rahatım şükürler olsun
Lidia Udu Ben böyle tutunca hiç çıkaramıyorum malesef 😞 Demir ilacı yapıyor olabilirmi hiç anlaşamadım o ilaçla
Lidia aogoya Ah canım tüketiyorum çok severim kefiri . Sıcak su olayını denicem canım 6 aylık olduk zaten yapabilirim
Udu Lidia ben demir ilaci kullanmiyorum ama hergün ballı süt içiyorum bi bardak belki o yapıyo olabilir laktozsuz da degil normal aliyorum
Lidia Snmbbbb Erken yemek yiyoruz ama artık dayanamıyorum doktoruma danışıcam . Birde laktozu çıkardım . Süt ve yoğurdu laktozsuz tüketiyorum yoksa fena dokunuyor 🥴
Aysenurozs Udu bana süt çok gaz yapmıştı onu içmeyince düzeldi bazı yiyecek ve içecekler çok fena yapıyor onu bulmanızı tavsiye ederim ben artık dokunan şeyleri yemiyorum rahatladım çok şükür
gamze0802 Bende sırtımda ve göğüs kafesimde sancı nefes alamama yaptı doktora danıştım gaviscon verdi kullandığımdan beri olmadı ki gaz yapan yiyecekler tüketiyoruz her türlü
gamze0802 Kefiri de sorduğumda kimi insan da onun da gaz yapabileceğini söyledi bence bı sure içmemeyi de deneyin