Gkceko Güzel annelerim, Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde kadın doğum ücretleri nedir ve hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Pijamaskeliler Gkceko Ben tüp bebek bölümü pınar ozcana gidiyorum kendiliğin den gebe kalıyorum kayıp ediyorum o yüzden başlamıştım prof oldu 650 felan oldu ücreti +perinetolog mehmet serdar kütük onunla da devam riskli gebeyim plesantam ’daki problemi gördü sonlanmasi gerek dedi aldırmadım başka proflara yönlendirdi aynı şeyleri dediler sonuncusu 20.sine kadar süre verdi o günü bekliyorum hale kalbi atiyor cnki serdar bey de oda aynı fiyatlarda prof gerisini bilmiyorum bayağı zamn geldi birden detaylı ultraosmu da 1500 tl aldılar
Tubacngl Gkceko ücretsiz olsun diyorsan Gökhan kılıç bence en iyisi o gün sadece gebelere bakıyorsa detaylı şekilde bakıyo hatta her gittiğimde video çekiyorum ultrason görüntüsünün en son gittiğimde açık açık bu böbreği falan diye anlatıyordu sorduğun sorulara cevap veriyo hatta hem özele hemde oraya gidiyorum ama bazı günler gebe dışındaki hastalara da bakıyo o zaman yoğun olduğu için pek ilgilenmemişti ama 1 kere oldu o 32. Haftadayım bu arada
ikicocuklubiranne Gkceko Mehmet Serdar kütük vereceğim tek isim olur. Muhteşem bir doktor. Bebeğin her şeyiyle detaylıca ilgileniyor. Ve sizdeki var olan değişikliklere de dikkat ediyor. Örnek veriyorum yüzümün şiştiğini fark edip tansiyon ölçümünü yaptırdın mı diye direk sordu. Duymak istediğiniz her şeyi siz sormadan söylüyor. 600 TL muayene ücreti ama her kuruşunu kesinlikle sonuna kadar hak ediyor ☺️
Minitomubeklerken EmineDefneGokce Normal muayene mi ücretsiz? Ben Bezmialem Dragosa gidiyorum her ay kontrole 400 TL ödüyorum muayene ücreti? Uzman Dr. üstelik.
EmineDefneGokce Gkceko Fatih caddesindeki Nuriye ünsel. hayatımda gördüğüm en iyi en naif doktor olabilir 🥰 vatan caddesinde de öneremicem. Sevemedim hiçbirini
Gkceko EmineDefneGokce Tamam buldum ücreti ne kadar onu da söylerseniz memnun olurum çok soru sordum kusura bakmayın ama iyi bi doktora ihtiyacımız var
EmineDefneGokce Gkceko yok ya ne kusuru Ücretsiz 😊 kaçıncı haftadasınız Birde bu Fatih caddesinde bilginiz olsun vatanda değil Ama yeni bişey çıkarmışlar Nuriye hanım gebelere 5. Aya kadar bakıyor sonraki aylar vatan caddesine yönlendiriyormuş söylemeyi unuttum.
EmineDefneGokce Gkceko aaa tüh . Aşağıdaki doktorlardan halime çalı bana biraz sert geldi sevemedim onun harici proflar doçlar iyi ama ücretli
Tubacngl EmineDefneGokce Halime çalıya da gittim aynen biraz sert gibiydi işini bitirince hızlıca odadan çıkmanı bekliyo gibiydi 😊
EmineDefneGokce Gkceko evet ilk gebeliğimde ona gitmiştim dış gebeliğimi de o tesbit etmişti çok iyi oda canım
Tubacngl Gkceko Canım ben o doktora gittim pek sıcak gelmedi bana hatta eşimle gittim eşleri kabul etmiyormuş eşim ilk defa görecek o yüzden izin aldı diyince izin verdi ultrason görüntüsünden sonra hemen odadan çıkardı bişeyler sorulcaksa asistana soruyordu asistan bana soruyordu ben pek sevemedim kendisi bir daha da gitmedim ona
Gkceko EmineDefneGokce o zaman doktorum belli oldu 🙈 sorularıma yılmadan cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah evlatlarını size bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 İçim rahatladı ☺️